Ranch Simulator tek başına sıkar mı?

569801

Hectopat
Makaleler
4
Oynayan arkadaşlara soruyorum veya az çok fikri olanlara, bu oyunu almayı düşünüyorum fakat tek başına sıkar mı bu oyun?

Sıkar.
Belirli bir süre sonra 4 kişi sıkıldık bıraktık.

Bi noktaya kadar oynarsın ama sürekli benzer şeyleri yaptığın icin sıkar belki grupca oynasan daha uzun süreli oynanabilirsin

Oynayan arkadaşlara soruyorum veya az çok fikri olanlara, bu oyunu almayı düşünüyorum fakat tek başına sıkar mı bu oyun?
Farm simulatorda sıkılıyorsan bundada sıkılırsın

Bu tarz oyunların oynanış süresi pek uzun olmuyor, bir süre sonra sıkar elbet.

Tek başına her şeyden sıkılırsın. Ben de aldım fakat oynayacak arkadaşım olmadığı için oynayamıyorum tek başına her şeyi yapmak zor zevkli olmasına rağmen sıkılıyorsun.

Tek başına her şeyden sıkılırsın. Ben de aldım fakat oynayacak arkadaşım olmadığı için oynayamıyorum tek başına her şeyi yapmak zor zevkli olmasına rağmen sıkılıyorsun.
Raft'ı tek başıma 183 saat oynadım.

Kişiden kişiye değişir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…