Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 20 TL'ye Ranch Simulator almayı düşünüyorum, şuan için tek kişiyim belki sonradan 1 kişi gelebilir. Oyun tek kişi sarar mı sizce? (Sosyal'den biriyle de oynayabilirim.)
20 TL'ye Ranch Simulator almayı düşünüyorum, şuan için tek kişiyim belki sonradan 1 kişi gelebilir. Oyun tek kişi sarar mı sizce? (Sosyal'den biriyle de oynayabilirim.)
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.748 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Kasım 2023 #2 Sarmaz ama 20 TL'ye alınır.
Handreann Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #3 Bende oyunları hep tek oynarım ama ranch Simulator tek başına sarmıyabilir.
M maydonozlupatates Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #4 Tek oyun oynuosanız seversınız ekıplede guzel gıder.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #5 maydonozlupatates dedi: Tek oyun oynuosanız seversınız ekıplede guzel gıder. Genişletmek için tıkla... Handreann dedi: Bende oyunları hep tek oynarım ama ranch Simulator tek başına sarmıyabilir. Genişletmek için tıkla... Enahaine dedi: Sarmaz ama 20 TL'ye alınır. Genişletmek için tıkla... Co-op değil de başkalarına karşı multiplayer oynayabiliyor muyuz Ranch Simulator'ü?
maydonozlupatates dedi: Tek oyun oynuosanız seversınız ekıplede guzel gıder. Genişletmek için tıkla... Handreann dedi: Bende oyunları hep tek oynarım ama ranch Simulator tek başına sarmıyabilir. Genişletmek için tıkla... Enahaine dedi: Sarmaz ama 20 TL'ye alınır. Genişletmek için tıkla... Co-op değil de başkalarına karşı multiplayer oynayabiliyor muyuz Ranch Simulator'ü?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Kasım 2023 #6 Tek sarmaz fakat arkadaşlada da çok sarar.
M maydonozlupatates Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #7 Sythexz dedi: Co-op değil de başkalarına karşı multiplayer oynayabiliyor muyuz ranch Simulator'ü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Sythexz dedi: Co-op değil de başkalarına karşı multiplayer oynayabiliyor muyuz ranch Simulator'ü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Handreann Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #8 Sythexz dedi: Co-op değil de başkalarına karşı multiplayer oynayabiliyor muyuz ranch Simulator'ü? Genişletmek için tıkla... Başkalarına karşı derken anlamadım. Oyun takımla oynanıyor istersen videolarını izle.
Sythexz dedi: Co-op değil de başkalarına karşı multiplayer oynayabiliyor muyuz ranch Simulator'ü? Genişletmek için tıkla... Başkalarına karşı derken anlamadım. Oyun takımla oynanıyor istersen videolarını izle.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.679 Makaleler 12 Çözümler 16 5 Kasım 2023 #9 Bende aldım oyunu beraber denk gelirsek oynayabiliriz.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #10 Attacksaw dedi: Bende aldım oyunu beraber denk gelirsek oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Oynayabiliriz iade param gelsin alacağım.
Attacksaw dedi: Bende aldım oyunu beraber denk gelirsek oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Oynayabiliriz iade param gelsin alacağım.