Çözüldü Ranch Simulator tüm başarımlar nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fabi

Centipat
Daha fazla  
Ranch Simulator tüm başarımları yapmaya çalışıyorum. Henüz 22'de olsam da birçoğunu nasıl yapacağımı biliyorum ama "mutlu sütçü" süt kabini bul başaramini nasıl yapacağımı bulamadim. Öncelikli sorum bu ama diger başarimlarda da yardim ederseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ranch Simulator tüm başarımları yapmaya çalışıyorum. Henüz 22'de olsam da birçoğunu nasıl yapacağımı biliyorum ama "mutlu sütçü" süt kabini bul başaramini nasıl yapacağımı bulamadim. Öncelikli sorum bu ama diger başarimlarda da yardim ederseniz mutlu olurum.

Bir tane süt kabı alın sütle doldurun dolduğu zaman başarım gelecektir.

Türkçe kaynaklarda videolar harici düzgün rehberler yok bu sitedekileri Türkçeye çevirerek okumanızı öneriririm.

Bir tane süt kabı alın sütle doldurun dolduğu zaman başarım gelecektir.

Türkçe kaynaklarda videolar harici düzgün rehberler yok bu sitedekileri Türkçeye çevirerek okumanızı öneriririm.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı