K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar oyunda düzgünleştirme modu yazıyor, orada TAA 100% diye seçenek var, ben onu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Arkadaşlar oyunda düzgünleştirme modu yazıyor, orada TAA 100% diye seçenek var, ben onu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #2 Oyunun config dosyasını silin. Artı 0 Eksi
KS KS K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 hellomister dedi: Oyunun Config dosyasını silin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım nerede o Artı 0 Eksi
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #4 KemoHisa dedi: Bulamadım nerede o Genişletmek için tıkla... Oyunun belgelerinde olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #5 hellomister dedi: Oyunun belgelerinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bulamadım yok hiçbir yerde. hellomister dedi: Oyunun belgelerinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... 1 tane Config var onu da silmiştim ama bozuldu oyun sil yükle yapmam gerekti Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Oyunun belgelerinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bulamadım yok hiçbir yerde. hellomister dedi: Oyunun belgelerinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... 1 tane Config var onu da silmiştim ama bozuldu oyun sil yükle yapmam gerekti
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #6 KemoHisa dedi: 1 tane Config var onu da silmiştim ama bozuldu oyun sil yükle yapmam gerekti Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulayın diyecektim tamda. Oyun inince beni haberdar ederseniz yardımcı olabilirim hem belki tekrar yükleyince düzelir. Artı 0 Eksi
KemoHisa dedi: 1 tane Config var onu da silmiştim ama bozuldu oyun sil yükle yapmam gerekti Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulayın diyecektim tamda. Oyun inince beni haberdar ederseniz yardımcı olabilirim hem belki tekrar yükleyince düzelir.
KS KS K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #7 hellomister dedi: Oyunun dosyalarını doğrulayın diyecektim tam da. Oyun inince beni haberdar ederseniz yardımcı olabilirim hem belki tekrar yükleyince düzelir. Genişletmek için tıkla... Yani daha 1 saat önce Config sildim sonra bozuldu oyun tekrar indirdim ama değişen bir şey olmadı. Dosya Ekleri Screenshot_6.png 2,3 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Oyunun dosyalarını doğrulayın diyecektim tam da. Oyun inince beni haberdar ederseniz yardımcı olabilirim hem belki tekrar yükleyince düzelir. Genişletmek için tıkla... Yani daha 1 saat önce Config sildim sonra bozuldu oyun tekrar indirdim ama değişen bir şey olmadı.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #8 KemoHisa dedi: Yani daha 1 saat önce Config sildim sonra bozuldu oyun tekrar indirdim ama değişen bir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Şuan yüklüyse oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KemoHisa dedi: Yani daha 1 saat önce Config sildim sonra bozuldu oyun tekrar indirdim ama değişen bir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Şuan yüklüyse oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz?
KS KS K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #9 hellomister dedi: Pardon yanlış anlamışım. Şu an yüklüyse oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğruluyim. hellomister dedi: Pardon yanlış anlamışım. Şu an yüklüyse oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğruladım ve hiçbir şey değişmedi maalesef. Hala düzgünleştime ayarını yapamıyorum. Son düzenleme: 9 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Pardon yanlış anlamışım. Şu an yüklüyse oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğruluyim. hellomister dedi: Pardon yanlış anlamışım. Şu an yüklüyse oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğruladım ve hiçbir şey değişmedi maalesef. Hala düzgünleştime ayarını yapamıyorum.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #10 KemoHisa dedi: Doğruladım ve hiçbir şey değişmedi maalesef. Hala düzgünleştime ayarını yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bilmiyorum kusura bakmayın internette çözümü olabilir. Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
KemoHisa dedi: Doğruladım ve hiçbir şey değişmedi maalesef. Hala düzgünleştime ayarını yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bilmiyorum kusura bakmayın internette çözümü olabilir. Bende de aynı sorun var.