K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar oyunda düzgünleştirme modu yazıyor, orada TAA 100% diye seçenek var, ben onu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Arkadaşlar oyunda düzgünleştirme modu yazıyor, orada TAA 100% diye seçenek var, ben onu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS K KemoHisa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #11 hellomister dedi: Hocam o zaman bilmiyorum kusura bakmayın internette çözümü olabilir. Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Hocam o zaman bilmiyorum kusura bakmayın internette çözümü olabilir. Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim yine de.
NECMercy Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #12 KemoHisa dedi: Arkadaşlar oyunda düzgünleştirme modu yazıyor, orada TAA 100% diye seçenek var, ben onu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yapabildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
KemoHisa dedi: Arkadaşlar oyunda düzgünleştirme modu yazıyor, orada TAA 100% diye seçenek var, ben onu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yapabildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var.