G gokmenbaba Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Ranch Simulator'ü indirdim ve girip karakteri oluşturdum grafikleri fulledim ve görüntü kötüydü.
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 8 Aralık 2024 #2 gokmenbaba dedi: Ranch Simulator'ü indirdim ve girip karakteri oluşturdum grafikleri fulledim ve görüntü kötüydü. Genişletmek için tıkla... Ranch Simulator'ün bi kere optimazsyonu çok kötü zaten. Ama sizde bi problem olabilir. Görüntü kablonuzu ve ekran kartınızı kontrol edin. Diğer oyunlarda böyle bi problem var mı bakın.
gokmenbaba dedi: Ranch Simulator'ü indirdim ve girip karakteri oluşturdum grafikleri fulledim ve görüntü kötüydü. Genişletmek için tıkla... Ranch Simulator'ün bi kere optimazsyonu çok kötü zaten. Ama sizde bi problem olabilir. Görüntü kablonuzu ve ekran kartınızı kontrol edin. Diğer oyunlarda böyle bi problem var mı bakın.
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 749 Makaleler 2 Çözümler 4 8 Aralık 2024 #3 FSR veya DLSS açıksa kapat düzeltmedilerse görüntüyü bayağı bozuyordu.
Tobey Maguire Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 gokmenbaba dedi: Ranch Simulator'ü indirdim ve girip karakteri oluşturdum grafikleri fulledim ve görüntü kötüydü. Genişletmek için tıkla... Ben DLSS kapatmıştım yine bir meblağ düzelmişti.
gokmenbaba dedi: Ranch Simulator'ü indirdim ve girip karakteri oluşturdum grafikleri fulledim ve görüntü kötüydü. Genişletmek için tıkla... Ben DLSS kapatmıştım yine bir meblağ düzelmişti.
G gokmenbaba Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #5 Tobey Maguire dedi: Ben DLSS kapatmıştım yine bir meblağ düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler.
Tobey Maguire dedi: Ben DLSS kapatmıştım yine bir meblağ düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler.