RANDEON X1650 yerine yeni ekran kartı

• 4 GB RAM DDR2 670 MHz
  • INTEL CORE2 DUO E8400 3.00GHZ
  • RANDEON X1650 SERİES 256MB128 Bit
  • GIGABYTE P35-S3G
  • 350 WATT AOPEN MIDTOWWER KASA

Yeni oyunlarda orta ayarda ve yuksek ayarda oynamam için nasıl bir yükseltme yapmam lazım?

Bence bu PC'den hiçbir şey olmaz arkadaşım. Çünkü oyun oynaman için orta ve yüksek demişşin. Ona göre iyi bir ekran kartı alman lazım ve bu da 350 watt PSU'yla imkansız.

Ve ayrıca RAM'ler de 670 MHz ve DDR2, eski mimariye sahip. Bence sen bir bütçe belirt ve ona göre en performanslı sistemi toplayalım.:)

Sistem gayet iyi bir sistem ve 4 GD DDR2 bellek de gayet yeterli. Sistemler konusunda bilginiz yoksa insanları yanlış yönlendirmeyin. Sistem toplamayı kendisi de biliyor. Bizim burada farkımız bu sistemi en az maliyetle adam etmek olmalı.

Bu sisteme tek ama tek yapılması gereken şey ekran kartı almak. HD 7750 aldığında şuanki oyun performansın rahat 3 katına çıkacak.

Tavsiyem de budur:

MSI - MSI R7750-PMD2GD3 HD7750 2GB GDDR3 128Bit HDMI DP 16x 3.0 - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Sistem gayet iyi bir sistem ve 4 GD DDR2 bellek de gayet yeterli. Sistemler konusunda bilginiz yoksa insanları yanlış yönlendirmeyin. Sistem toplamayı kendisi de biliyor. Bizim burada farkımız bu sistemi en az maliyetle adam etmek olmalı.

Bu sisteme tek ama tek yapılması gereken şey ekran kartı almak. HD 7750 aldığında şuanki oyun performansın rahat 3 katına çıkacak.

Tavsiyem de budur:

MSI - MSI R7750-PMD2GD3 HD7750 2GB GDDR3 128Bit HDMI DP 16x 3.0 - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Yamyam Recep doğru söylüyo:D
Ama ben olsam 7750 değil de, eğer PSU yeterse GTX650 gibi bir kart alırdım. Daha iyi bir karttır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı