Randevu alındıktan sonra TurkNet GigaFiber kutusu ne zaman bağlanır?

Yarın için randevu aldım ama binada başkalarına "gelmişler kutu yok" denilmiş. Altyapı var, binaya kadar geldi demek ki. Bu saatten sonra kutuyu takmaları çok zor olmaz herhâlde. Sizce kaç günde aktif olur? TurkNet GigaFiber.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kutuyu takmaları biraz zaman alabiliyor. TurkNet gigafber diğer altyapılar gibi değil. Kutu takıldıktan sonra aktif olması da biraz zaman alabilir. Net bir şey demek mümkün değil. Zaten kutu takılıp altyapı aktif olmadan başvuru yapamazsınız.

İlginç, başvuruyu yaptım ama. Altyapıda var görünüyor. Muhtemelen bunun sebebi binaya kadar gelen hattı turknet görüyor ama kutu olup olmadığını göremiyor belki de. Kutu da denilen şey gigafiber alanların kablolarının ayrıştırılması ve binaya gelen kablonun o kutuya bağlanması olsa gerek. Çok teferruatlı değil ama iş ne kadar sürer bilgim olmadığı için sorayım dedim.

Belki de Turknet binada hiçbir başvuru yoksa kutu koymaya gerek duymuyor da olabilir. Neden kabloları getirdiği her binaya kutu koymakla uğraşsın ki eğer talep yoksa.

Bakalım bugün gelecekler ama komşuya geldikleri gibi kutu yok önce kutu takacağız diyebilirler. Artık onlara sorarım kaç güne bu hizmeti alabiliriz diye.

TurkNet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapınca 1000 Mbps çıkıyor mu?

Çıkıyor hocam yoksa zaten randevu alamazdım.

Yine kutu yokmuş sizde deyip birkaç gün içinde kutunun koyulabileceğini söyleyip gittiler. Turknete dün komşuya geldiler kutu yok deyip geri gittiler diye yazdım. Herhalde onlar iletmemiş. Dün gelen farklı bir ekip miydi bilmiyorum ama onlar da kutu yok deyip işlem başlatmış olmalı. Peki niye bugün yine merdivenle gelip kutuyu yöneticiye sorup olmayınca sizde kutu yokmuş diyorlar?

Bu nasıl bir iletişimsizlik yahu. Boşuna gelmiş oldular beni boşuna meşgul etmiş oldular. Saçma sapan iş yapıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…