T tekno_dayi Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 80 31 Temmuz 2023 #11 takip değil de içeriden kişiler bence bunlar sistemi görebilenler.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Temmuz 2023 #12 Naberdostum dedi: Selam. Ben yeni kimlik kartı cikarmak icin randevu olusturdum. 199'dan ama sonra randevuyu iptal edip baska saate aldim. Boyle bir mesaj geldi gercek olabilir mi? Numarami nasıl buldular? Genişletmek için tıkla... Sayın musteki
Naberdostum dedi: Selam. Ben yeni kimlik kartı cikarmak icin randevu olusturdum. 199'dan ama sonra randevuyu iptal edip baska saate aldim. Boyle bir mesaj geldi gercek olabilir mi? Numarami nasıl buldular? Genişletmek için tıkla... Sayın musteki
N Naberdostum Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #13 Muhtemelen orada çalışan biri bilgi sızdirıyor yazacağım adama mahkemeye veriyorum sizi diye bakalim tepkisi ne.
Muhtemelen orada çalışan biri bilgi sızdirıyor yazacağım adama mahkemeye veriyorum sizi diye bakalim tepkisi ne.