TheKenovy
Hectopat
Daha fazla
Hocam bu random key satanları yüceltmenin bir manası yok random key muhabbetini sırf koleksiyonumu genişletmek ve biraz heyecan olsun diye kullanırım.Arkadaşlar tekrardan selam. İçime kurt düştü ve satıcı ile biraz konuştum emin olduktan sonra aldım almaz olaydım diyecektim iyi ki öyle bir şey yaşanmadı 100 TL'ye 50 dolarlık MK11 Ultimate aldım bu yetmedi bir ilanını daha gördüm onda da birkaç popüler oyun vardı RDR bac4blood CoD BO6 gibi. Onuda 70 TL'ye aldım ondan Back 4 Blood çıktı oda sevdiğim bir oyun, gerçekten şaşırmış durumdayım isteyen olursa link atabilirim.
SS'leri atacağım daha indirmedim oyunları. Siz ne düşünüyorsunuz?
Belli başlı istediğiniz bir oyun varsa perakende key satan siteleri bırakayım buraya oralardan alın örnek olarak B4B Ultimate 40 TL zaten.

En Ucuz Oyun Fiyatları | Oyunfiyatlari.com
Oyun fiyatları karşılaştır ve en ucuz oyun satın al. Uygun fiyatlı oyunları ve kodları tek sitede incelemeni sağlayan oyun fiyat karşılaştırma sitesi.

IsThereAnyDeal

Fanatical

Voidu | Orijinal PC Oyunları, Steam Anahtarları ve Daha
Favori oyunlarınızı Voidu'dan en iyi fiyatlarla satın alın. Steam, Origin, Epic Games, Rockstar ve çok daha fazlası. Anında teslimat!

GamersGate - Buy and download games now!
We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere.

Resmi Dijital Oyun Kodu, Hediye Kartı ve Epin Satış Platformu
eTail.com.tr dijital ürün satış platformu: Dijital Oyun Kodları, Hediye Kartları ve Epin ürünleri. Steam, Xbox, PSN, Roblox, Pubg Uc, Valorant VP, Lol RP için en ucuz fiyat.