Steam Random key almak mantıklı mı?

Arkadaşlar tekrardan selam. İçime kurt düştü ve satıcı ile biraz konuştum emin olduktan sonra aldım almaz olaydım diyecektim iyi ki öyle bir şey yaşanmadı 100 TL'ye 50 dolarlık MK11 Ultimate aldım bu yetmedi bir ilanını daha gördüm onda da birkaç popüler oyun vardı RDR bac4blood CoD BO6 gibi. Onuda 70 TL'ye aldım ondan Back 4 Blood çıktı oda sevdiğim bir oyun, gerçekten şaşırmış durumdayım isteyen olursa link atabilirim.
SS'leri atacağım daha indirmedim oyunları. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam bu random key satanları yüceltmenin bir manası yok random key muhabbetini sırf koleksiyonumu genişletmek ve biraz heyecan olsun diye kullanırım.
Belli başlı istediğiniz bir oyun varsa perakende key satan siteleri bırakayım buraya oralardan alın örnek olarak B4B Ultimate 40 TL zaten.

IMG_20250324_192457.jpg

Bu neredeyse tüm key satanların yaptığı bir taktik.
Mesela God of War, RDR2, Uncharted yazarlar yanlarınada 2 3 tane Mortal Kombat, Disco Elysium gibi oyunlar atarlarki sende dersin RDR cıkmasa bile diğer oyunlar güzel ucuza alıyorum. Halbuki keyleri 50-90 TL civarındadır 100-150'ye satarlar. Diyeceğim o ki random key falan almayın.
Bende onu demeye çalışıyorum.

Hocam bu random key satanları yüceltmenin bir manası yok random key muhabbetini sırf koleksiyonumu genişletmek ve biraz heyecan olsun diye kullanırım.
Belli başlı istediğiniz bir oyun varsa perakende key satan siteleri bırakayım buraya oralardan alın örnek olarak B4B Ultimate 40 TL zaten.

Eki Görüntüle 2453263
haklısınız zaten bende çok anlamıyorum sadece denedim baktım doğru çıkmış ben aslında Bo6 ve Rdr2 çıksın diye almıştım içimdede bir ukte kaldı açıkcası. sizce tekrar alsam 3 4 tane rdr 2 veya bo6 cıkarmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı