Steam Random key almak mantıklı mı?

Xaloxa

Femtopat
Daha fazla  
Random Steam key almak istiyorum. Fakat hangi siteden alacağımı bilmiyorum ve mantıklı mı, değil mi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Random Steam key almak istiyorum. Fakat hangi siteden alacağımı bilmiyorum ve mantıklı mı, değil mi merak ediyorum.

Çoğu site troll key atıyor troll key nedir diye sorarsanız Steam'de 300 400 dolara satılan saçma sapan bir iki kişinin inceleme yaptığı oyunlar oluyor genelde. Fakat şöyle bir durum söz konusudur ki verilen oyunu Steam arama kısmında aratınca çıkmıyor neden bilmiyorum. Kısacası ucuz Steam key alacaksaniz size kalmış.

Eğer amacınız bu şekilde güzel bir oyun çıkarmaksa orası boş ama Steam hesabınız için +1 oyun ekletmekse alabilirsin.

@Xaloxa

Bir ara fazlasıyla aldım. Yaklaşık 12 tane falan herhalde tam sayıyı hatırlamıyorum. Açıkçası hiç güzel oyunlar çıkmıyor yukarıdaki arkadaşlara da katılıyorum paranı çöpe atmaya benziyor.

Düzgün oyun çıksın da oynayayım kafasında alacaksanız gereksiz. 400-500 dolarlık oyunu 30 liralık keyle satıyor olsalar zaten direkt oyun adıyla beraber satarlar, böylece 30 değil 300 liraya bile satar yani. Hepsi amatör geliştiricilerin yapıp fiyatını uçurduğu garip oyunlar. Hesap değeriniz hesaplama araçlarında yüksek görünsün istiyorsanız belki alınabilir ama yine gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…