Random keyler nasıl üretiliyor?

diocletian

Decapat
Xbox Game Pass key, Steam random key tarzı şeyler nasıl üretiliyor? Benim Xbox Game Pass için tahminim arkada bir para aklama mevzusu olması ama sizin bildiğiniz varsa aydınlatabilirsiniz. Steam random key içinse insanlar ucuz oyunların yapımcısından key alıp daha pahalıya sattıkları söyleniyor. En önemli nokta eğer bu keyler script ile üretiliyorsa bu illegal oluyor değil mi?

Ruslar yapıyor ama legal mi bilmiyorum

Steam random key için konuşuyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltir. 10 kuruşluk 20 kuruşluk hatta bazen satıştan bile kalkmış oyunların keylerinden yüzlerce satın alıyorlar. Aralarına da birkaç tane GTA V gibi ilgi çekecek pahalı oyunlar ekliyorlar ve random bir şekilde satışa sunuyorlar.

Ve sizin dediğiniz gibi işin içinde para aklama da var fakat bunlar genel olarak random key gibi düşük fiyatlı işler için değildi daha yüksek meblağlarda olan işlerde kullanıyorlar. İtem satışlarında örneğin çok döndüğünü duymuştum.

Bildiğim kadarıyla ucuz oyunları topluca satın alıp aralarına bir kaç pahalı oyun ekleyerek kumar oynatmak amaçları. Şey gibi düşün, çekiliş. Sen ucuza bilet alıyorsun, sana çıkıyor veya çıkmıyor. Ucuz keylerin parasıyla pahalı + kar imajları çıkıyor zaten. Kar ettirdiği için de devam ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…