Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki konumda bilgisayarımı temizletmeye vermiştim demiştim bakabilirsiniz. Mobile'den gireceğim şimdi steamima. Atacağım birazdan GoW'un keyini nasıl girdin dememeniz için onunda SS ini atacağım.

Fotoshop açılıyor 2 dk bekleyin diyorsun yani.

Bir girip SS alıp atmak bu kadar uzun süremez.

10 dakika oldu hocam nerelere gittiniz? Freelancer bir site mi yaptırıyorsunuz yoksa?

Fotoshop açılıyor 2 dk bekleyin diyorsun yani.

Bir girip SS alıp atmak bu kadar uzun süremez.

Eki Görüntüle 1862271

10 dakika oldu hocam nerelere gittiniz? Freelancer bir site mi yaptırıyorsunuz yoksa?
Fotoshop olursa ben kontrol ederim hocam. Çoğu kez Discord'da büyük sunucularda bu işlerle uğraştığım için saptaması basit olur. Fakat birisini kandıracak bir photoshop için de 10 dk harcanmaz be iki dakikada ben size yaparım hocam.

Önceki konumda bilgisayarımı temizletmeye vermiştim demiştim bakabilirsiniz. Mobile'den gireceğim şimdi steamima. Atacağım birazdan GoW'un keyini nasıl girdin dememeniz için onunda SS ini atacağım.

Steam keyi siz mi satıyorsunuz yoksa sadece reklam isinemi bakıyorsunuz?

Kendi hesabıma girmek için doğrulama kodu istiyor epostam bilgisayarıma bağlı olduğu için bulamadım onunla uğraşıyordum arkadaştan istedim o attı.
Hocam bu yeterli bir kanıt değil. Zam gelmeden önce 90TL'ye almışsınızdır, random key'den çıktı diye yutturuyorsunuzdur nereden bilelim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…