Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dostum senin kullanıcı adın ne bana yazar mısın ben tüm konuşmayı buraya dökeceğim kimi engellemişiz biz? Sen bizden ne düşürdün de ne hakla gelip burada ben bunu düşürdüm diye insanlara yalan söylüyorsun ya açığa kavuştur ya da ben senle uğraşayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve harika yarım saat önce açık olan Technopat profiliniz şu an kapalı. Ama merak etmeyin sizin dolandırdığınız kişilerin SS'lerini bulup buraya atacağım. @TolgaB36

Hocam arkadaşlar zamanında bilmeyerek ben de aldım birkaç key isterseniz istediğiniz şekilde arka çıkabilirm SS'lerle.

Benim hatam bu kadar uzaması. Yalan söylemesem uzamazdı bu kadar özür diliyorum tekrardan herkesten.

Artı -2 Eksi
Yani kod almadınız ETS 2'de çıkmadı anladığıma göre. Önce GoW çıktı diye yalan söylediniz şimdi de ETS 2 çıktı diye. Yalan söyleme hastalığınız falan mı var sizin eğer öyle ise çok geçmiş olsun.

Eğlenceli bir konuydu, artık konu kapanabilir. Ortada satıcı dışında mağdur yoksa bize müsaade. Ks ile satıcı kendi arasında çözer.

Artı -1 Eksi

Arkadaşım 2 tane almak için benden para aldı ve benim hesabıma ETS 2 geldi söylediğine göre ben daha görmedim Steam hesabıma giremediğim için.

Arkadaşım 2 tane almak için benden para aldı ve benim hesabıma ETS 2 geldi söylediğine göre ben daha görmedim Steam hesabıma giremediğim için.

Dostum ben sayfanın sahibiyim benimle muhatap olman gerekiyor. Sen kimsin? Bak tüm forum üzerime yükleniyor sen yok yalan söylemişsin vs diye bu işi böyle sıyrılamazsın kardeşim sen kimsin? Benimle konuşmandan olan bir SS at engelemişim ya sözde seni yok 10 key almışsın bilmem ne?

Hocam bu kadar yazacağınıza başa gidip bir okusaydınız keşke.

Yahu hocam inan 5 arkadaşla konuşuyorum ama ben bu hacı what kim anlayamadım.

Kullanıcı adını verebilir misin yoksa dava yiyeceksin çok samimiyim tüm forum üzerime yükleniyor ve hiçbir şeyden haberim yok.

Çok uzadı senden de özür dilerim konu kapanabilir sana herhangi bir atıfta bulunmadım lakin engel yiyen bir tek ben değilmişim. Yarın eğer bilgisayarımı alabilirsem bilgisayarcıdan kanıtta atacağım her şey için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…