Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok hocam, sizden bahsetmiyordum. Konu sahibi kişi reşit değildir demiştim. Ki açtığı konulara baktım, bu sene 9. sınıfa gidiyormuş. Ben de 9'dayken başımı buna benzer bir şeye sokmuştum, gerçekten berbat hissettiren bir durum. Muhtemelen olayların buraya geleceğini düşünmemiştir konu sahibi de. Bilgisayarına erişebildiği zaman bahsettiği ekran görüntülerini atar, o zaman işler daha netleşir herhalde. Siz de sakin olun biraz, rakip firmalardan falan karalama işi olması mümkün değil gibi.

Bu arada ben de konuya yeni baktığım için yardımcı olamayacağım maalesef.

10. sınıfa geçtim bu sene evet. Özür diliyorum bu konuda herkes için neden yalan söylediğimide bilmiyorum ilk başta silecektim hesabı ama gerçekleri öğrenmenizi istedim özür diliyorum zamanınızı harcadım.

İlk olarak senin sayfan üzerinden sana bu dolandırıcı veya bu yalancı gibi latıfta bulunmadım. 60 TL'ye daha yüksek fiyatlı bir oyun verdin bende bunu merak edip konu açtım.

Hocam bir tık fazla sinirlendiniz arkadaş 10'a gidiyor bence büyüklük sizde kalsın.

Satıcı arkadaşın sattığı key'lerden çıkan oyunlar bir yana, konu sahibi arkadaş yalan üstüne yalan söylediği için işin içinden çıkamıyor ve özür dileyerek olayı kapatmaya çalışıyor gibime geldi.

Hocam yanlış anlaşılma var gibi. Ks ne aldığını bilmiyor bir de GoW çıktı deyince forumdan 3 üye daha key aldı fakat hepsine aynı değersiz oyun çıktı. Sonra ks özür dilemeye başladı ve ETS 2 çıktığını ama bilgisayarı olmadığı için ispat edemeyeceğini söylüyor. Diğer kod alan üyelerde satıcıya yüklendi sanırım, satıcı da haliyle sinirlendi. Reklam ya da karalama olduğunu düşünmüyorum, bilgisizlik ve yanlış anlaşılma var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…