Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarin sansimi denemeyi dusunuyorum, umarim guzel bisey cikarda gozumuz senlenir.

Hocalarım bankamatiğe geldim şimdi alacağım ve sayfa 2. alışta 145+ oyun garanti key vereceğini söyledi. Bu mesajları görünce bende bir şüpheye düşmeye başladım şimdi eve gideyim gireceğim keyi.

@hacıWHAT ile KaraGÖZ hocam canlı deney olarak @Yukapian hocamız yaptı. Yani karlarını, bu arada olan ucuz olan ama sonra zamlanmış oyunları vererek kazanıyorlar.

Ayriyetten forumda kötü yorumları siliyorlar diye bir şey okudum. Gerçekten böyle mi diye bir denedim. Eğer silinir ise yorum. Yok, gerçekleri gizlemeye çalışan bir yerden bir şey alınmaz.

Komik tarafi listedeki tum oyunlarin 145 TL ve uzeri olmasi.

Son durum nedir? Dolandırıcı mıymış sayfa?

@svens @Aras the Great arkadaşlar almayın aldırtmayın. Bakın bu kişiler bu upside down oyunu gibi kötü ve zamanında ucuz olan oyunların bulunduğu kodları satın alıyor ve bizlere "bakın bu oyun var ama bu da çıkabilir" gibi gösterip key satıyorlar. Hata yapmayın paranıza yazık. İki güzel oyunum olsun derken elinizdeki parayı da kaptırmayın. Eğer keyler gerçekse ve gerçekten o oyunlar çıkıyorsada çıkmama ihtimali var. En güzel örneği benim 5 dk önce aldım ve zamanında 1 TL'lik olan oyuna 60 TL para verdim.

Son durum nedir? Dolandırıcı mıymış sayfa?

%90 ihtimalle öyle hocam önceki mesajları okursanız ben satın aldım az önce zamanında 1 TL'ye satılan ve listedeki en kötü oyun çıktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…