Random oyun sitesinden oyun kodu gelmedi

Öyle biri

Hectopat
Daha fazla  
Ben genelde araştırdım bazıları memnundu siteden boşluğuma geldi satın aldım ama kod gönderilmedi. Ne yapmam lazım? Tosla ile almıştım.

İlk kez duydum siteyi. Mail atmayı dene veya canlı destek varsa oradan ulaşmaya çalış. En kötü Tosla ile iletişime geç belki iadeni alırsın emin değilim.

Bir daha boşluğuna gelmesin öncelikle. Site sahiplerine ulaşabiliyor musun? Var mı bir modere sistemleri vs?

Bir daha boşluğuna gelmesin öncelikle. Site sahiplerine ulaşabiliyor musun? Var mı bir modere sistemleri vs?

E postaları var gönderdim dönmediler daha. Bir tane Technopat kullanıcısı önermişti güvenlidir diye çok araştırmamıştım.

E postaları var gönderdim dönmediler daha. Bir tane Technopat kullanıcısı önermişti güvenlidir diye çok araştırmamıştım.
Bizim yapabileceğimiz bir şey yok dostum maalesef. E postaya dönerlerse, dolandırıcı değillerse ne hoş.

Site dolandırıcı büyük ihtimalle çünkü QR kodunu okutmaya çalıştığında okumuyor.

Etbis'e kayıtlı ancak güvenilir olduğu kesin değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-19-13-11-35-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…