Randomvpmarketim güvenilir midir?

Hello bfy

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba Instagram'da gördüm @randomvpmarketim diye hesap. Sizce alınır mı? Butün yorumlar çok iyi onca yorum var. 250 TL yatırıp 7300 VP alsam çok iyi olur ama gelmeyebilir. Sizce ne yapmalıyım, alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Instagram'da gördüm @randomvpmarketim diye hesap. Sizce alınır mı? Butün yorumlar çok iyi onca yorum var. 250 TL yatırıp 7300 VP alsam çok iyi olur ama gelmeyebilir. Sizce ne yapmalıyım, alan var mı?

Bu tür satıcılar çalıntı kartları kullanarak işlemleri gerçekleştiriyorlar. Amaçları satış yapmak değil, kara parayı aklamak. Resmi satıcılar ya da topluluk tarafından değerlendirmesi yüksek yerlerden alım yapmak lazım.

7300 VP 1150 TL'nin altında satan her yerden şüphe duyun. Öyle bir dünya yok. Hepsi çalıntı kredi kartı veya dolandırıcı.

Hocam onlar para tuzağı. 10 lira da versen 300 lira da versen 115 VP atiyorlar. Hesap.com, Klasgame gibi güvenilir ve doğrulanmış sitelerden alışveriş yapmak en doğrusu olur sizin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı