Rank atlayamamak

Blacwol

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar plat 2'den düştüm. Çoğu maç entry oynuyorum ve aimim guzel olduğuna inanıyorum. Herhangi bir duom yok çoğu zaman tek giriyorum ama dediğim gibi hiçbir zaman rank atlayamıyorum düşüyorum. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1733255767775.png
    859,3 KB · Görüntüleme: 93
  • 1733255788678.png
    997,5 KB · Görüntüleme: 68
Kanka yukarıdaki maçlara baktığımda ortalama bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. O ranklardan çıkmak için takım lazım. Takımın yoksa tek başına fark yaratman lazım. Emin ol yeterli derecede iyi oynasan atlarsın. Takım bulmaya bak en azından duon olsun

Bu skorlarla tek başınıza rank atlamanız zor ya Duo bulun ya da kendinizi geliştirin

Hocam öncelikle selamlar. Kaybettiğiniz bir çok maç da çok vuramadığınızdan, kazandığınız bir maçta da az vurmuşsunuz ama şansınız yaver gitmiş taşımışlar. Öncelikle aiminizin güzel olduğuna inanabilirsiniz ama sonuçlar öyle gözükmüyor. Çok tutarsız bir aimin var. 30 vurup sonra 6 ve ya 8 vurmak normal değil.
Entry alıcaksınız diye bir şey yok. Bir karaktere odaklanın ve gerekirse takım oyunu yapın. Örneğin smoke karakter, gekko-breach gibi kör yani öncü karakterlere odaklanın. Amacınız kill olmasın.
En basitinden 1 karakteri avucuzunuz içi gibi bilin, clove ile smoketan akıl oyunu yapmayı bilin mesela. Breach ile flash peek atmayı bilin. Sens ayarlarınız kaç da bilmiyorum ama daha tutarlı bir sense çekebilir ve ona alışabilirsiniz.
Ve en önemlisi duo bulun.

800 dpi 0,23 sense

Aiminiz elonuza göre iyi olsa bir maç 30 vurup diğer maç 5 falan vurmazsınız tutarsızlık yaşıyorsunuz. Bildiğiniz karakterleri oynayın, gamesense geliştirin, aiminizi geliştirin. Mümkünse tek girmeyin.
evet çok tutarsız bazı maç yüzde 90 hs oranlarıyla oynarken bazı maclarda hic vuramıyorum 165hz bu arada

800 dpi 0,23 sense

evet çok tutarsız bazı maç yüzde 90 hs oranlarıyla oynarken bazı maclarda hic vuramıyorum 165hz bu arada
1 hafta önce 800 DPİ 0.25 sens de 10, maksimum 15 vururken 0.35'e çektim, kendimi buldum diyebilirim. Hiç oynamadığım bir karakterle bile akıl oyunu yapıp 20 vurabiliyorum.

Onun haricinde yüzde 90 HS oranı çok da amaçlayacağınız bir şey değil. Ben sizin eski haliniz gibiyim. Eskiden HS oranım yüzde 45 civarındaydı çünkü full HS deniyor, sacma sacma turları veriyordum. Şimdi yüzde 30-35 civarı, KD artışı yaşadım. Yeni sense alıştım, üç kişi, iki kişi giriyorum. Tek girmiyorum genellikle.

Yani şuan yapacağınız şeyler.

1- Bence yeni sense geçin, size az geliyor o sens.
2- HS odaklanmayın, poligon da CTRL tuşunu iptal etmek yerine hiç basmamayı kafanıza kodlayıp 3-4-5 mermi şeklinde botlara sıkın.(Yani bir bota 4 mermi arka arkaya sıkın, bir diğerine geçin 3 tane sıkın CTRL basmadan, bir diğerine geçin 5 tane sıkın ama hiç ctrl basmayın. Yani bu oyun içinde 1v1 pozisyonlar da sadece hs deneyip zaman kaybı ve ölmek yerine başka bir şekilde o kapışmadan çıkmanızı sağlar.
3- Yine bence, karakter değiştirin. Bu oyunun keyfi jett ile dash atıp adam vurarak çıkmıyor bence. Clove ile akıl oyunu, breach sarsması ile bedava tur alınca çıkıyor emin ol. Gekko maindim eskiden, ultisiyle aldığım keyif inanılmaz. Tavsiye ederim.

11 SS : eski sens ile ranked maçlarım. Bir maç life game atıp 19 vurmuşum. Arkadaşlarımın beni taşıdığı maç da bile 6 vurmuşum.

22 SS : Yeni sensimden sonra ki maçlarım. Eski sens ile zar zor yücelik 1 gördüm, Dia 1'e kadar düştüm ve sonrasında bu iş böyle olmayacak diyip sens değiştirdim. 1 ve ya 2 günde Dia 3'e tekrar çıktım.

11: HS oranımın yüzdesi fazla.
22: HS oranımın yüzdesi, 11'e göre daha az.

Dosya Ekleri

• 11.PNG
    138,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 22.PNG
    91,7 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
şuan oynadığım maçtada boyle bir skor var değisik

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…