2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, Prime hesabım var ama rankım kapalıydı bayağıdır oynamıyordum. Şimdi ne olacak? Rank açtığım an CS2 erişimi gelir mi? Yoksa bunu da mı kaçırdık? CS2 erişimi için ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Arkadaşlar, Prime hesabım var ama rankım kapalıydı bayağıdır oynamıyordum. Şimdi ne olacak? Rank açtığım an CS2 erişimi gelir mi? Yoksa bunu da mı kaçırdık? CS2 erişimi için ne yapmam gerekiyor?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.805 Makaleler 13 Çözümler 16 1 Eylül 2023 #2 500 tane konu açıldı. CS2 rank atlayınca açılır mı? Acaba rank atıp açarsam gelir mi? 6 maç atmam lazım açılması için. Prime'ım var. www.technopat.net
500 tane konu açıldı. CS2 rank atlayınca açılır mı? Acaba rank atıp açarsam gelir mi? 6 maç atmam lazım açılması için. Prime'ım var. www.technopat.net
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 1 Eylül 2023 #3 Attacksaw dedi: 500 tane konu açıldı. CS2 rank atlayınca açılır mı? Acaba rank atıp açarsam gelir mi? 6 maç atmam lazım açılması için. Prime'ım var. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu da 501. görmezden geliver. Moderatör konuları onaylıyorsa olay bitmiştir.
Attacksaw dedi: 500 tane konu açıldı. CS2 rank atlayınca açılır mı? Acaba rank atıp açarsam gelir mi? 6 maç atmam lazım açılması için. Prime'ım var. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu da 501. görmezden geliver. Moderatör konuları onaylıyorsa olay bitmiştir.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 1 Eylül 2023 #4 Attacksaw dedi: 500 tane konu açıldı. CS2 rank atlayınca açılır mı? Acaba rank atıp açarsam gelir mi? 6 maç atmam lazım açılması için. Prime'ım var. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konu açmasının zararı ne? Birader forum sahibi sen misin? Veya hostingi vesaire mi sağlıyorsun? Arkadaş merak etmiş açmış konu.
Attacksaw dedi: 500 tane konu açıldı. CS2 rank atlayınca açılır mı? Acaba rank atıp açarsam gelir mi? 6 maç atmam lazım açılması için. Prime'ım var. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konu açmasının zararı ne? Birader forum sahibi sen misin? Veya hostingi vesaire mi sağlıyorsun? Arkadaş merak etmiş açmış konu.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.805 Makaleler 13 Çözümler 16 1 Eylül 2023 #5 N0rvecli dedi: Konu açmasının zararı ne? Birader forum sahibi sen misin? Veya hostingi vesaire mi sağlıyorsun? Arkadaş merak etmiş açmış konu. Genişletmek için tıkla... Forum kirliliği oluyor. Arama butonunda arasa zaten sorduğu sorunun sorulduğunu görecek. Benim belki sanane?
N0rvecli dedi: Konu açmasının zararı ne? Birader forum sahibi sen misin? Veya hostingi vesaire mi sağlıyorsun? Arkadaş merak etmiş açmış konu. Genişletmek için tıkla... Forum kirliliği oluyor. Arama butonunda arasa zaten sorduğu sorunun sorulduğunu görecek. Benim belki sanane?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 1 Eylül 2023 #6 Attacksaw dedi: Forum kirliliği oluyor. Arama butonunda arasa zaten sorduğu sorunun sorulduğunu görecek. Benim belki sana ne? Genişletmek için tıkla... Forumun sahibi rahatsız olmuyor da sana ne oluyor dostum? Bak orada konuyu göz ardı et var dene bakalım ne işe yarıyor.
Attacksaw dedi: Forum kirliliği oluyor. Arama butonunda arasa zaten sorduğu sorunun sorulduğunu görecek. Benim belki sana ne? Genişletmek için tıkla... Forumun sahibi rahatsız olmuyor da sana ne oluyor dostum? Bak orada konuyu göz ardı et var dene bakalım ne işe yarıyor.