H haeboms06 Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2024 #1 1-2 sezon oynamamıştım. Şimdi 3. kademede elmas görünüyorum. Elmas 1'im. Uğurluk alır mıyım? Önceki 2 sezon sadece 3-5 mac atmısım ve 3. kısımda bir maç sınırı var mı yoksa en yuksek rankın ugurlugunu mu alıyoruz?
1-2 sezon oynamamıştım. Şimdi 3. kademede elmas görünüyorum. Elmas 1'im. Uğurluk alır mıyım? Önceki 2 sezon sadece 3-5 mac atmısım ve 3. kısımda bir maç sınırı var mı yoksa en yuksek rankın ugurlugunu mu alıyoruz?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 27 Aralık 2024 #2 En yüksek rankın uğurlu gelir. Yüce olup düşersen, yüce gelir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS H haeboms06 Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2024 #3 armas dedi: En yüksek rankın uğurlu gelir. Yüce olup düşersen, yüce gel. Genişletmek için tıkla... armas dedi: En yüksek rankın uğurlu gelir. Yüce olup düşersen, yüce gelir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim 1 ve 2. kısım ne ifade ediyor peki oynamasam bir şey değişir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
armas dedi: En yüksek rankın uğurlu gelir. Yüce olup düşersen, yüce gel. Genişletmek için tıkla... armas dedi: En yüksek rankın uğurlu gelir. Yüce olup düşersen, yüce gelir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim 1 ve 2. kısım ne ifade ediyor peki oynamasam bir şey değişir mi?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 27 Aralık 2024 #4 Valorant'ta sezon diye bir şey yok. Bölüm ve kısım var. Sezon yerine bölüm, bölümü 3 parçaya bölünce de kısımlar ortaya çıkıyor. Hangi kısımda en yüksek rank olduğun önemli değil, en yüksek rank değerlendiriliyor 3 kısım arasından. Artı 0 Eksi
Valorant'ta sezon diye bir şey yok. Bölüm ve kısım var. Sezon yerine bölüm, bölümü 3 parçaya bölünce de kısımlar ortaya çıkıyor. Hangi kısımda en yüksek rank olduğun önemli değil, en yüksek rank değerlendiriliyor 3 kısım arasından.