Turbooo Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 874 Çözümler 3 16 Ocak 2021 #1 Ranker Cygnus V2 kasayı almak üzereyim. Fikirleriniz nelerdir kasa hakkında?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2021 #2 Hava akışı ve görünüm olarak gayet güzel kasa. Ön panelde toz filtresi olmaması bana göre tek eksisi.
Hava akışı ve görünüm olarak gayet güzel kasa. Ön panelde toz filtresi olmaması bana göre tek eksisi.
Eskalofrio Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 Kasayı aldınız mı? Aldıysanız görüşlerinizi paylaşabilir misiniz bende almayı düşünüyorum.
Turbooo Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 874 Çözümler 3 24 Ocak 2021 #4 Eskalofrio dedi: Kasayı aldınız mı? Aldıysanız görüşlerinizi paylaşabilir misiniz bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Almadım çünkü fan hız kontrolcüsü yok. Sürekli yüksek hızda çalışıyor ve birazcık ses yapıyormuş. Beni korkuttular bende zalman n5 mf aldım.
Eskalofrio dedi: Kasayı aldınız mı? Aldıysanız görüşlerinizi paylaşabilir misiniz bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Almadım çünkü fan hız kontrolcüsü yok. Sürekli yüksek hızda çalışıyor ve birazcık ses yapıyormuş. Beni korkuttular bende zalman n5 mf aldım.
Eskalofrio Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #5 Turbooo dedi: Almadım çünkü fan hız kontrolcüsü yok. Sürekli yüksek hızda çalışıyor ve birazcık ses yapıyormuş. Beni korkuttular bende Zalman N5 mf aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
Turbooo dedi: Almadım çünkü fan hız kontrolcüsü yok. Sürekli yüksek hızda çalışıyor ve birazcık ses yapıyormuş. Beni korkuttular bende Zalman N5 mf aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun