TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 16 Temmuz 2020 #1 İki kasanın arasında kaldım. Birisi çok bilindik ve güvenilir bir marka fakat sırf marka yüzünden 100TL fazla verilmez diye düşünüyorum. Buyurun kasaların linkleri; Aerocool Ore Saturn RANKER VİRGO Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? 100TL şu an beni biraz zorlar, bence ranker almak kötü bir seçim olmaz.
İki kasanın arasında kaldım. Birisi çok bilindik ve güvenilir bir marka fakat sırf marka yüzünden 100TL fazla verilmez diye düşünüyorum. Buyurun kasaların linkleri; Aerocool Ore Saturn RANKER VİRGO Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? 100TL şu an beni biraz zorlar, bence ranker almak kötü bir seçim olmaz.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 16 Temmuz 2020 #2 Kardeşimde Ranker Orion kasa mevcut. Fiyatına göre gayet kaliteli bir kasa. Dipçe: Ranker Sinerji'nin kendi markasıdır.
Kardeşimde Ranker Orion kasa mevcut. Fiyatına göre gayet kaliteli bir kasa. Dipçe: Ranker Sinerji'nin kendi markasıdır.
TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 16 Temmuz 2020 #3 AlgoritMa dedi: Kardeşimde Ranker Orion kasa mevcut. Fiyatına göre gayet kaliteli bir kasa. Dipçe: Ranker Sinerji'nin kendi markasıdır. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa arıyorum.
AlgoritMa dedi: Kardeşimde Ranker Orion kasa mevcut. Fiyatına göre gayet kaliteli bir kasa. Dipçe: Ranker Sinerji'nin kendi markasıdır. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa arıyorum.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 16 Temmuz 2020 #4 TehSparrow dedi: Mesh kasa arıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ranker Virgo alabilirsiniz. Ben sadece Ranker hakkında kendi tecrübemi ve firmanın kime ait olduğunu söyledim.
TehSparrow dedi: Mesh kasa arıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Ranker Virgo alabilirsiniz. Ben sadece Ranker hakkında kendi tecrübemi ve firmanın kime ait olduğunu söyledim.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Temmuz 2020 #5 Aerocool öneririm. Ranker Virgo, Gametech Colder ile birebir aynı kasa. Kopyala yapıştır yapıp marka basmışlar. Aha da kanıtı: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Ayrıca Ore Saturn 420 lira değil, 368 TL: Aerocool Ore Saturn 4x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Aerocool öneririm. Ranker Virgo, Gametech Colder ile birebir aynı kasa. Kopyala yapıştır yapıp marka basmışlar. Aha da kanıtı: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Ayrıca Ore Saturn 420 lira değil, 368 TL: Aerocool Ore Saturn 4x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik