fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Kasım 2020 #1 Hangisinin soğutması daha iyidir? Ranker Virgo kasanın önü tamamen açık fakat Pollux kasanın üstü ve altı kapalı forumda genelde DarkFlash Pollux öneriyorlar neden? Hiç Ranker Virgo öneren görmedim. Bizzat ben kullanıyorum ve soğutmasından hayli hayli memnunum. Pollux: DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe Virgo: Ranker Virgo RGB Temperli Cam 4x12 cm Fanlı Gaming Kasa(Psu Yok) Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020
Hangisinin soğutması daha iyidir? Ranker Virgo kasanın önü tamamen açık fakat Pollux kasanın üstü ve altı kapalı forumda genelde DarkFlash Pollux öneriyorlar neden? Hiç Ranker Virgo öneren görmedim. Bizzat ben kullanıyorum ve soğutmasından hayli hayli memnunum. Pollux: DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe Virgo: Ranker Virgo RGB Temperli Cam 4x12 cm Fanlı Gaming Kasa(Psu Yok) Fiyatları ve Özellikleri
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.829 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #2 Üzerine ekleyip MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah alabilirsin. Fiyatı uygun şuan.
Üzerine ekleyip MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah alabilirsin. Fiyatı uygun şuan.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Kasım 2020 #3 feneresevdalı dedi: Üzerine ekleyip MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah alabilirsin. Fiyatı uygun şuan. Genişletmek için tıkla... Almak istemiyorum yazdıklarımı okumadınız sanırım .
feneresevdalı dedi: Üzerine ekleyip MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah alabilirsin. Fiyatı uygun şuan. Genişletmek için tıkla... Almak istemiyorum yazdıklarımı okumadınız sanırım .
B Bleach Picopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 207 12 Kasım 2020 #4 Hort, bende ikisi arasında kaldım. Hangisini tercih ettiniz?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Kasım 2020 #5 fatihylmzz dedi: Hangisinin soğutması daha iyidir? Ranker Virgo kasanın önü tamamen açık fakat Pollux kasanın üstü ve altı kapalı forumda genelde DarkFlash Pollux öneriyorlar neden? Hiç Ranker Virgo öneren görmedim. Bizzat ben kullanıyorum ve soğutmasından hayli hayli memnunum. Pollux: DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe Virgo: Ranker Virgo RGB Temperli Cam 4x12 cm Fanlı Gaming Kasa(Psu Yok) Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Ranker Virgo malzeme kalitesi nasıl acaba hocam? Fanların bir resmini çekebilir misiniz?
fatihylmzz dedi: Hangisinin soğutması daha iyidir? Ranker Virgo kasanın önü tamamen açık fakat Pollux kasanın üstü ve altı kapalı forumda genelde DarkFlash Pollux öneriyorlar neden? Hiç Ranker Virgo öneren görmedim. Bizzat ben kullanıyorum ve soğutmasından hayli hayli memnunum. Pollux: DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe Virgo: Ranker Virgo RGB Temperli Cam 4x12 cm Fanlı Gaming Kasa(Psu Yok) Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Ranker Virgo malzeme kalitesi nasıl acaba hocam? Fanların bir resmini çekebilir misiniz?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 17 Kasım 2020 #6 vbios dedi: Ranker Virgo malzeme kalitesi nasıl acaba hocam? Fanların bir resmini çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1 ay ban yedi. İstiyorsan discorddan sorup fotoğrafını atayım.
vbios dedi: Ranker Virgo malzeme kalitesi nasıl acaba hocam? Fanların bir resmini çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1 ay ban yedi. İstiyorsan discorddan sorup fotoğrafını atayım.