Rap CD koleksiyonu

rrwrld

Hectopat
Sizinde bu tarz hobilernizi var mı? İlk CD'yi eylül 2022'e almıştım 8 ayda Türkiye şartlarında bu kadar oldu.

WhatsApp Image 2023-05-27 at 09.32.26.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel koleksiyon, güzel albümler.
Metal ve rap kaset koleksiyonu yapmak istiyordum fakat öğrenci bütçesi yetmiyor. Elimde sadece tek bir kaset var :D

Teşekkürler benim babadan kalan 10 tane metal kasedi var ağırlıklı Megadeth.

CD'leri nereden ve kaç liraya aldınız?

Güzel koleksiyonmuş.

Teşekkürler fiyat olarak çok değişiyor zihni müzik, opus3a, nadir kitap ve dolap ayrıyeten birazcıkta sahaf dolaştım.

Harika. Zamanında aynısını neden yapamadım diye soruyorum hep kendime. Bu saatten sonra bu ekonomide bayağı zor bir iş benim için.

Dre'nin The Chronic göremedim, 50'nin The Massacre da yakışabilir. Bu haliyle de mükemmel bir koleksiyon.

Ben de west ağırlıklı severim ama koleksiyona devam edeceksen Mobb Deep - Infamous gibi east klasikleri de düşünülebilir 😁

Harika. Zamanında aynısını neden yapamadım diye soruyorum hep kendime. Bu saatten sonra bu ekonomide bayağı zor bir iş benim için.

Dre'nin the chronic göremedim, 50'nin the massacre da yakışabilir. Bu haliyle de mükemmel bir koleksiyon.

Ben de West ağırlıklı severim ama koleksiyona devam edeceksen mobb Deep - ınfamous gibi east klasikleri de düşünülebilir 😁

Teşekkürler bende bu ekonomide zorlanıyorum the chronic gerçekten çok yakışır şu an hazırda 2. 2Pac Greatest Hits ve Thug Life vol 1 düşünüyorum eastten ise Nas - İllmatic ve dediğiniz gibi Infamous düşünüyorum Shook Ones pt 2 için ve Wu Tang 36 Chambers alsamda sırıtmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı