Rap piyasası neden böyle?

Ballı, ballı viski (oh-o-oh)
Yengeniz heyecanlı, düştü
Akşama ev var mı, Rüştü?
Yalnız içen varsa küstüm
Eskiden ağlardım, güldüm
Şimdi sakallandım, büyüdüm

Doğmayan hayallerin, cehennemin tam ortası
Seni de korkutur mu, olmayan hayat sigortası?
İlgisiz bu devletin bak, ilgisiz konutları
Beşikten atlar uçuruma, varoşların umutları
Kapitalist beyinlerin, zekasının bir sonucu bu
Dengesiz terazi, düşman etti insanoğlunu
Ve sistem öyledir ki bedeni, asgari çalıştırır
Öküz de servetiyle görgüsüz, sidik yarıştırır
Boldur ülkemin, politikayla kuyu kazanları
Bir günde gündem estetik ve sosyatik sazanları
Yazar mısın, Beyaz Saray'da orucunu bozanları?
Yazar mısın ki, sen yazar mısın, basın kitapları?

Daha fazla söze gerek varmı?

Bırakın hocam ya cahille tartışmaya girilmez.

Zaten biz burada bunlar kalitesizmi bile demeden bunlar neden bu kadar kalitesiz parçalar derken Max 13 yaşındaki bir arkadaş bırakın bu parçaları savunmayı daha Barış Manço'yla kıyaslıyor üstüne üstlük daha üstün görüyor iyi kafaymış galiba çakmak gazı çekmiş arkadaş.

Tıklanmayı etkileyen şey hitap ettiği kitledir. Mesela Trap-Drill 12-18 yaş arası kitleye hitap ediyor, bu yaş kitlesinin ilgisini çekmek için yazıyorlar sözleri. Bu yaş kitlesi de bu tarz müzik uygulamalarını çok kullandığı için tıklanıyor. Ben Uzi de dinlerim Sagopa Kajmer'de. Kalite olarak zaten kıyaslayamazsın da neden hep yeniyi ezmeye çalışıyorsun? Yeniyi ezince en oldschool sen olmuyorsun dostum. No.1 ile newschool mcleri kıyaslamaya çalışıyorsun. Kalite olarak No.1 kalitesine erişemez çoğu newschool tabii de beğenmediğin şeyi dinlemezsin zaten, tıklanması seni alakadar etmemeli. İsteyen istediğini dinlesin.

Norm Ender konu kilit dinle, farkı olmadığını göreceksin.

Norm Ender konu kilit dinle, farkı olmadığını göreceksin.
O farklı bir mevzu diss için yazıldı o şarkı. Şimdikiler gibi saçma sözler yazarak şarkı çıkarmıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…