Rap piyasası neden böyle?

Eski şarkılara giydiripte dinlemeyen yok zaten, o kısmı salla.

Ben müziği ortamına göre açıyorum, iyiymiş kötüymüş pek umurumda değil; Gülşen-Ferdi Tayfur'dan girerim Drake-$UCIDEBOY$'dan çıkarım hic fark etmez.

"Dondurmam Fanta'lı Pepsi"
"Gucci prada eyy"
Sözler.
Yazarken çok düşünmüş olmalılar. Ama dinlediğiniz müziğe lafı myokta söz ve kalite mevcut demek saçmalıktır bence yoksa istediğin müziği dinleyebilirsin.

Şu son 3 yılda çıkan şarkılardan nefret ediyorum. Yok gümüş gerdanıymış yok trapmiş yok imdatmış şu müzik hepsinden daha güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet %100 haklısın ama soru şu madem kalite 1.plandaki bir etken değil bu tarz parçaların popüler olma sebebi sadece günümüz nesil veya tiktok mu?
Yaş kitlesine bağlıyorum. TikTok'ta önemli bir etken. Bir de bunları dinleyip dalga geçenler var onları da katınca sonuç bu oluyor.

Trap lirik kalitesi > rap lirik kalitesi.

"Dondurmam Fanta'lı Pepsi" -adını bilmediğim geçici bir sözde rapçi.

"Her nasılsa mizacınız hem demokrat hem de nurcu.
Benim failim hala meçhul adım uğur mumcu" -Saian

Gerçekten bu düşünceden çıkmak için Saian
Hidra ve de silahsız kuvvet dinleyin özellikle Saian feleğin çemberinde 40 kurşun.

Abartmayın isterseniz. Silahsız Kuvvet dinlemenizi öneririm.
Trapçi o sözleri söyleyen kişi. Rapçi olsa onları söylemez.

Trapçi o sözleri söyleyen kişi. Rapçi olsa onları söylemez.

Söyleyemediklerinden dolayı trap yapıyorlar inan bana onları söyleye bilseler trap yapmazlar.
Hem bir insan bu sözleri söyleyecek hem de birbirinin kopyası 10 tane şarkı yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…