Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #1 En sevdiğim şarkı Sagopa - Galiba. Bu tarz önerdiğiniz şarkıları bekliyorum. Hareketli rapler hoşuma gitmiyor.
En sevdiğim şarkı Sagopa - Galiba. Bu tarz önerdiğiniz şarkıları bekliyorum. Hareketli rapler hoşuma gitmiyor.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 19 Temmuz 2020 #2 Madem Sago seviyorsunuz. Size sizin topraklarınızdan önereyim Hep önyargıyla yaklaştım şarkıya ama bir süre sonra baktım ki çalmadan duramaz olmuşum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Madem Sago seviyorsunuz. Size sizin topraklarınızdan önereyim Hep önyargıyla yaklaştım şarkıya ama bir süre sonra baktım ki çalmadan duramaz olmuşum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 Spotify – Web Player open.spotify.com Dostum al sağlam lirikli parçalar birkaçı dışın da.
A Aquarius Megapat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 Rota-diren ve negro.
gerigelmezgider Picopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Sagopa - Son Durak Uçurum
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 3 Mayıs 2021 #6 Geliyor. Sürprizbozan: Contra:16 Bar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Efsane Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Ölü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Ötesi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Zebani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Şarkılar küfür içerir.
Geliyor. Sürprizbozan: Contra:16 Bar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Efsane Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Ölü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Ötesi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Contra:Zebani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Şarkılar küfür içerir.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 3 Mayıs 2021 #8 Şarkı adı: Kimsin sen.
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 3 Mayıs 2021 #9 Sizin tanıdıklarınızdan olsun; Sagopa-Ceza: Neyim var ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sizin tanıdıklarınızdan olsun; Sagopa-Ceza: Neyim var ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et