Rap şarkım nasıl?

beatçihaha

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir şarkı yapıyorum. Ama bu son yaptığımı bayağı sevdim, şarkının linkini bırakacağım. Dinleyip eksik noktalarımı söyleyebilir misiniz teşekkürler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Türkiye'de Brooklyn drill rap ne alaka hocam ben bir tek o noktaya takıldım.

Beat daha iyi olabilir. Çarpıcı kelimelerin olduğu yerde ve kafiyelerde kick kullanırsan daha etkili olur.

Bunun dışında gırtlaktan söylediğin kısım güzel ancak ses renginden midir yoksa mikrofonundan mıdır bilmiyorum ama kulağa hoş gelmiyor. Yoksa gırtlaktan söyleyebilmek güzel bir olay.

0:20 ile 0:33 arasında söylediğin şeyleri anlamakta biraz zorlandım. Yine de ortada bir emek var. Sesine sağlık.

0:20 den sonra sesini çok garip yapmışsın ve kulakta kötü bir tat bırakıyor.
Kaydederken hastaydım orda boğazımdan dolayı öyle çıktı sonrada düzeltmedim.

Türkiye'de Brooklyn drill rap ne alaka hocam ben bir tek o noktaya takıldım.
Öncüsü olalım dedik falan

Yorumun için teşekkürler kayıt alırken hastaydım boğazımdan dolayı öyle bir ses çıktı benden dolayı. Gırtlaktan söyleyebildiğim başka şarkılarım da var kanalımda.

0:20 ile 0:33 arasında söylediğin şeyleri anlamakta biraz zorlandım. Yine de ortada bir emek var. Sesine sağlık.
Yorumun için saol reis o kaydı alırken hastaydım ondan dolayı öyle bir ses çıktı.

Bu şarkıda direk gırtlaktan kalın ses yapmıştım spotify'da 16 bin dinlenme aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…