damagingASKN Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Uyuşturucu ile ilgili rap söyleme yarışması var. Sözleri yazdım ama sesim kötü. Adam akıllı rap söyleyebilen, mikrofonu olan biri lazım.
Uyuşturucu ile ilgili rap söyleme yarışması var. Sözleri yazdım ama sesim kötü. Adam akıllı rap söyleyebilen, mikrofonu olan biri lazım.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2021 #2 Sözleri atabilir misin? Merak ettim.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #3 Uyuşturucu mu? Uyuşturucuya karşı mı yoksa "yeah uyuşturucu çekiyomm harikka morq ov ye" kafasında mı? Rap'ten nefret ederim ama çok fazla freestyle yarışması kazanmışlığım vardır Discord üzerinde
Uyuşturucu mu? Uyuşturucuya karşı mı yoksa "yeah uyuşturucu çekiyomm harikka morq ov ye" kafasında mı? Rap'ten nefret ederim ama çok fazla freestyle yarışması kazanmışlığım vardır Discord üzerinde