M modexl1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 63 8 Haziran 2016 #1 RAP'çi olmak istiyorum. Stallker (Oğuzhan Akpınar) gibi olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
RAP'çi olmak istiyorum. Stallker (Oğuzhan Akpınar) gibi olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.954 Makaleler 21 Çözümler 2 8 Haziran 2016 #2 Şu hızlı söylenen tekerlemeleri çalış, diksiyonuna dikkat etmen gerek ve güzel şiir yazabilmen.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Temmuz 2016 #4 Tekerleme`nin yardımı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tekerleme`nin yardımı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et