Taha 35 Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 220 TL bütçem var. İyi bir mekanik klavye almak istiyorum, indirimden birkaç tane klavye buldum. Sizce bunlardan hangisini seçmeliyim? 1.seçenek: Rampage Rapido Plus yarı mekanik. 2.seçenek: Gamepower Warlock. Sizce bunların hangisi uygundur, uygun bulmadıysanız klavye önerilerinizi de alabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2021
220 TL bütçem var. İyi bir mekanik klavye almak istiyorum, indirimden birkaç tane klavye buldum. Sizce bunlardan hangisini seçmeliyim? 1.seçenek: Rampage Rapido Plus yarı mekanik. 2.seçenek: Gamepower Warlock. Sizce bunların hangisi uygundur, uygun bulmadıysanız klavye önerilerinizi de alabilirim.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Ocak 2021 #2 İkisi de birbirinden kötü. GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
İkisi de birbirinden kötü. GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Umut Aydugan Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 95 27 Ocak 2021 #3 Gamepower Warlock o bütçeye göre en iyi klavyelerden biri