Çözüldü Rapoo VT 9 Air mouse ışığı yanıyor ama imleç hareket etmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syrlose

Centipat
Daha fazla  
Dün 12 13 saat civari Valorant oynadım kablosuz bir şekilde hiçbir sıkıntı yoktu lakin bugün uyandığımda mouse imleci calısmıyordu, sarjı bitmiş olabilir diye şarja taktım USB bağlantı sesi vs. gelmedi, mouse şarj doluyor ısıgı yanıyor ama farenin kendi yazılımına giremiyorum. Mouse ekipmanı takılı değil gibi bir uyarı alıyorum, kablosuz olarak taktıgımda baglandı sesi geliyor aygıt yoneticisindede gozukuyor ama yine imlec hareket etmiyor.

Çözüm
2side son surum diyor hocam.
Denetim masasından driverı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz? Bunlar sorunu çözer mi kesin bir cevabım yok maalesef ama deneyebileceğimiz her şeyi deneyelim. Olmazsa zaten iade edersiniz.
Dün 12 13 saat civari Valorant oynadım kablosuz bir şekilde hiçbir sıkıntı yoktu lakin bugün uyandığımda mouse imleci calısmıyordu, sarjı bitmiş olabilir diye şarja taktım USB bağlantı sesi vs. gelmedi, mouse şarj doluyor ısıgı yanıyor ama farenin kendi yazılımına giremiyorum. Mouse ekipmanı takılı değil gibi bir uyarı alıyorum, kablosuz olarak taktıgımda baglandı sesi geliyor aygıt yoneticisindede gozukuyor ama yine imlec hareket etmiyor.
Hocam aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?

Kablosuz modda drivera girebiliyor musunuz?

Girebiliyorum hocam ancak parameter settingse yani mouse Hz'si falan değişmek icin olan yere tıkladığımda attığım fotoda orta üstteki uyarıyı veriyor ve sağ üstte farenin şarjı gozukmuyor.

resim_2025-04-13_134258917.png

Denetim Masası'ndan driverı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz? Bunlar sorunu çözer mi kesin bir cevabım yok maalesef ama deneyebileceğimiz her şeyi deneyelim. Olmazsa zaten iade edersiniz.

Cok sağ olun hocam driveri sildim yeniden başlattım şu anda düzeldi gercekten cok teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı