Rapoo VT9 Air alınır mı?

Bütçe
1500 TL
Sanırım satın aldıktan sonra İyzico hesabına 500TL cashback geliyor onu da başka bir şey alarak harcayabilirsin.

Hocam İyzico uygulamasını indirdim, hesap da açtım. Şimdi " MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Mavi Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-14S) " bu linkten alsam. Ödeme bölümünde İyzico kart doğrulama kısmında hesabın numarasını girince bonus gelir mi?

Realtek mcu kullaniyor A5 Ultra'da hocam. Herhangi bir sorunu yok.

Hocam bu A5'te 8K dongle için de mi ekstra ücret vereceğiz? Ben bu gidişle rapoo VT9 Air alacağım.
 
Son düzenleme:

Hayir ikisinde de dongle kutu icinde geliyor. Ekstra para vermiyorsunuz. Cashback icin İyzico uygulamasinfan Gaming Gen TR kampanyasindan ilk alisveriste 1000 TL uzerine 300TL cashback gibi bir kampanya olmasi lazim. Ona kaydolun. Ekstra İyzico ile %10 cashback var Gaming gen de 200TL o sekilde geliyor. 1500 liraya geliyor mouse.
 

Hocam son sorum, bu MCHOSE A5 Ultra'nın driveri, programı falan var mıdır? Bir de yeni hesap açtım ancak cashback falan olmuyor şu anda ne yapmam lazım?
 
Son düzenleme:
Var hocam driver.


Mchose A5 Ultra

Sifre:0000
 

İndirim yok galiba
 
Hocam tekrardan selamlar, Rapoo'yu sipariş ettim.Uygulamasını indirdim ancak bu mousenin sürücüsü falan var mı biliyor musun?
 
Uygulama sürücüsü oluyor zaten.

Hocam teknobiyotiğin videosundaki abi eğer farenin kendi Firmware'sini indirmezseniz gelişkin mouse özellikleri sizde kapalı olur dedi. Gelişkinden kastı örneğin: Mouse hiç hareket etmeden X dakika kadar durdu sonra uyku moduna geçiyor falan filan.


Hocam tekrardan selamlar, rapoo VT9 Air modelini aldım ve geldi. Şu anlık iyi özellikle bataryası hiç bitmeyecek gibi. Ancak birkaç sorum var, öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu benim ilk oyuncu farem. Ve ben bu makro olayını anlamadım, Minecraft'ta sol Click'e abanmak için makro kullanırdık ama ne olduğuna hiç bakmazdık. Biri bana bunun ne olduğunu, ne işe yaradığını ve ne tavsiye ettiğini söylerse çok makbule geçer. Ayrıca uygulamada 8K ayarı dongle olmadan da açılabiliyor ama çalışıyor mu? 125 Hz'den 8K'ya geçince fark ediyor ama 4K'den 8K'ya geçince çok da anlaşılmıyor açıkçası ya da ben anlayamadım.

Bir de programda key settings bölümünde "fire button" ve "Sniper button" adlı yerler var bunlar neresi?
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…