Elektronik Rapoo VT9 Pro 4KHz mouse 1.400 TL'ye stoklarda!

Makaleler
1
Kendim aynı ürünün 1KHz olan modelini yaklaşık 1-2 ay önce aldım ve gayet güzel bir mouse olduğunu söyleyebilirim. 3398 sensörü var, donanım olarak 3395 ile aynı ve biraz daha verimli versiyonu diyebilirim.
Mcu nordic 52833, 800 mAh bataryaya sahip ve günlük uzun süreli olarak kullanmama rağmen 2-3 hafta kadar götürdü beni. Tabii 4K Hz de kullanacaklar için süresi kısalacaktır. Uygulaması da gayet yeterli, aşağıya bir örnek bırakırım.
@enzyyx @egemebb hocalarım da kullanıyordu ama bir sorun yaşadıklarını görmedim şimdiye kadar, hatta çok memnunlardı.
Kısacası şu an bu fiyatta gayet güzel bir mouse, stokları ne zaman biter bilmiyorum ama ihtiyacı olan kaçırmasın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse'tan anlamıyorum. Normalde bunu almayı düşünüyordum. Aradaki fiyat farkına değer mi?

Teşekkürler.

Bu mouse için ek olarak 4K dongle almak gerekiyor mu? @Yuiis
Hocam bende 1khz modeli olduğu için gerekiyor mesela ama sen 4k hz olanı aldığın için sana gerek kalmıyor.

Sende böyle bir dongle gelecek, bunu takınca direkt 4k hz de kullanırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kutu içeriğini bu videodan görebilirsin. O küçük dongle muhtemelen maks 1000 hz ye kadar çıkıyor, büyük olan 4000 e kadar. Bende sadece küçük olanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…