Şekli sana uyuyorsa alınır. Ek olarak bunlara bakabilirsin.Rapoo VT950PRO alınır mı? Öneri varsa 1500 2000 civarına kablolu kablosuz fark etmez önerebilir misiniz?
Logitech g502 heroŞekli sana uyuyorsa alınır. Ek olarak bunlara bakabilirsin.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Vt950 Pro. Ama tabi hepsi şekil olarak çok farklı mouselar. Şekil fark etmez dediğin için donanım olarak düşünüyorum ve vt950 pro derim.Logitech g502 hero
Razer Basilisk V3 x Hyperspeed
Viper V3 Hyperspeed
Vxe R1
Ajazz aj159 pro
Rapoo VT950PRO
Hangisi daha mantıklı tutuş farketmez
Donanım olarak iyi de incelemesi falan çok az kronik sorunu var mıdır falan bilemedim fazla güvenemedim razer viper v3 hyperspeed kafama yattı 1800 e geliyor kendi parçalarını kullanıyorlar galiba parçalar çok kötü değilse almak mantıklı mıVt950 Pro. Ama tabi hepsi şekil olarak çok farklı mouselar. Şekil fark etmez dediğin için donanım olarak düşünüyorum ve vt950 pro derim.
Kronik sorununu görmedim, içinde kullanılan parçalar belli zaten. Gayet yeterli seviyede parçalar kullanıyor, videosunu bırakırım zaten.Donanım olarak iyi de incelemesi falan çok az kronik sorunu var mıdır falan bilemedim fazla güvenemedim razer viper v3 hyperspeed kafama yattı 1800 e geliyor kendi parçalarını kullanıyorlar galiba parçalar çok kötü değilse almak mantıklı mı
Razerlar genel olarak iyi ama aşamadıkları bir scroll problemi var. Scrollu 3-4 ayda bozulan çok kişi gördüm yani. Garanti süresi boyunca destek oluyorlar ama garanti bitince biraz zorlanabilirsin.viper v3 hyperspeed kafama yattı 1800 e geliyor kendi parçalarını kullanıyorlar galiba parçalar çok kötü değilse almak mantıklı mı
Kronik sorununu görmedim, içinde kullanılan parçalar belli zaten. Gayet yeterli seviyede parçalar kullanıyor, videosunu bırakırım zaten.
Aynı markanın VT9 Pro olan modelini kullanıyorum, 2-3 aydır herhangi bir soruna rastlamadım.
Uygulaması da gayet yeterli ve sorunsuz, ürünle alakalı da tek sorun hafif bir yay sesi olması. O da kullanıma etki etmiyor ve çok dikkat etmedikçe duymuyorsun bile.
İncelemede uygulamasını falan göstermiştim, bakabilirsin.
İnceleme: Rapoo VT9 Pro İnceleme
İyi sosyaller, Bu mouse'u 11 Mart 2025 tarihinde 1200 TL'ye aldım, yani 2 aydır kullanıyorum diyebilirim. Şu an maalesef stoklarda yok ama stoklarda görürseniz kaçırmayın derim. Kısa bir özetlemem gerekirse çok memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım diyebilirim. Detaylı olarak konuda...www.technopat.net
Razerlar genel olarak iyi ama aşamadıkları bir scroll problemi var. Scrollu 3-4 ayda bozulan çok kişi gördüm yani. Garanti süresi boyunca destek oluyorlar ama garanti bitince biraz zorlanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.