Rapoo VT950PRO alınır mı?

Jalvarez

Femtopat
Daha fazla  
Rapoo VT950PRO alınır mı? Öneri varsa 1500 2000 civarına kablolu kablosuz fark etmez önerebilir misiniz?

Rapoo VT950PRO alınır mı? Öneri varsa 1500 2000 civarına kablolu kablosuz fark etmez önerebilir misiniz?
Şekli sana uyuyorsa alınır. Ek olarak bunlara bakabilirsin.

Logitech g502 hero
Razer Basilisk V3 x Hyperspeed
Viper V3 Hyperspeed
Vxe R1
Ajazz aj159 pro
Rapoo VT950PRO
Hangisi daha mantıklı tutuş farketmez

Logitech g502 hero
Razer Basilisk V3 x Hyperspeed
Viper V3 Hyperspeed
Vxe R1
Ajazz aj159 pro
Rapoo VT950PRO
Hangisi daha mantıklı tutuş farketmez
Vt950 Pro. Ama tabi hepsi şekil olarak çok farklı mouselar. Şekil fark etmez dediğin için donanım olarak düşünüyorum ve vt950 pro derim.

Vt950 Pro. Ama tabi hepsi şekil olarak çok farklı mouselar. Şekil fark etmez dediğin için donanım olarak düşünüyorum ve vt950 pro derim.
Donanım olarak iyi de incelemesi falan çok az kronik sorunu var mıdır falan bilemedim fazla güvenemedim razer viper v3 hyperspeed kafama yattı 1800 e geliyor kendi parçalarını kullanıyorlar galiba parçalar çok kötü değilse almak mantıklı mı

Kronik sorununu görmedim, içinde kullanılan parçalar belli zaten. Gayet yeterli seviyede parçalar kullanıyor, videosunu bırakırım zaten.
Aynı markanın VT9 Pro olan modelini kullanıyorum, 2-3 aydır herhangi bir soruna rastlamadım.
Uygulaması da gayet yeterli ve sorunsuz, ürünle alakalı da tek sorun hafif bir yay sesi olması. O da kullanıma etki etmiyor ve çok dikkat etmedikçe duymuyorsun bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemede uygulamasını falan göstermiştim, bakabilirsin.

viper v3 hyperspeed kafama yattı 1800 e geliyor kendi parçalarını kullanıyorlar galiba parçalar çok kötü değilse almak mantıklı mı
Razerlar genel olarak iyi ama aşamadıkları bir scroll problemi var. Scrollu 3-4 ayda bozulan çok kişi gördüm yani. Garanti süresi boyunca destek oluyorlar ama garanti bitince biraz zorlanabilirsin.

Sağolasın reis Viper v3 VT950PRO ikilisinden birini alıcam. Bu fiyatlara Logitech sorunlu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…