Rapoo VT9Air fare alınır mı?

Bütçe
1000-1500 TL
Ben aldım VT9 Air'i bu konunun son sayfalarına bakabilirsiniz fareye ufak bir inceleme yaptım. Bu arada buradanda cevap vereyim evet alınır ama konuyada bakın detaylandırılmış olursunuz.Sayfa 18 ve 19'a detaylıca göz gezdirin.

Dosya Ekleri

• 1741949409463.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 69
8000 Hz kablolu şekilde mi sadece? Yani parayı çöpe atmak istemiyorum bu mouse'yi yıllarca kullanırım gibi geliyor. Bir de mouse'nin fotoğrafını atarbilir misiniz?

8000 Hz kablolu şekilde mi sadece? Yani parayı çöpe atmak istemiyorum bu fareyi yıllarca kullanırım gibi geliyor. Bir de Mouse'nin fotoğrafını atarbilir misiniz?

Evet 8KHz şekilde sadece kabloyla oluyor, lakin 8 KHz kullanmanıza gerek yok 1 KHz şekilde fazlasıyla yeterli hiç olmadı 4KHz kullanırsınız kablosuz şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_20250314_113036.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20250314_113040.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 60
Evet 8KHz şekilde sadece kabloyla oluyor, lakin 8 KHz kullanmanıza gerek yok 1 KHz şekilde fazlasıyla yeterli hiç olmadı 4KHz kullanırsınız kablosuz şekilde.
Bir kaç olumsuz yorum gördüm umarım her hangi bir sorunu yoktur.

Birkaç olumsuz yorum gördüm umarım herhangi bir sorunu yoktur.

Dediğim gibi yukarıdaki forumda elimden geldiğince fareye ufak bir inceleme yaptım, ben herhangi bir olumsuzluk yaşamadım şu anlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…