Rapoo VT9Air vs VXE R1 vs MCHOSE A5 Ultra

Bütçe
2000

Tasarım konusunda haklısınız. Bende almaktan vazgeçip bir alt modelini almıştım, ama sadece bilgisayar başında oynuyorsanız pek de rahatsız etmez yani elinize aldıktan sonra durup ona bakmıyorsunuz ya. Tabii eğer onu alıp başka yerlerede götürüp kullanmayacaksan.

Bu durumda maddi durumun varsa Darmoshark M3S Max'te önerebilirim.
 
Tamamdır hocam o zaman, bütçemi arttırıp Darmoshark olanı almaya çalışacağım, eğer alamaz isem sizce Rapoo olanı mı almalıyım?

Hissedemezsin bile. Yani Hz 8K olunca oyunlarda süper olmuyorsun. Bazı elemanlar öyle sanıyor .

Elinize bir 2K bir de 4K mouse verelim farkı hissedemeyeceksiniz.

Hocam o zaman bütçemi arttırıp Darmoshark'ı almaya çalışacağım. Eğer yetmez ise Rapoo'yu alacağım. Önerileriniz için çok çok teşekkürler.
 
Tamamdır hocam o zaman, bütçemi arttırıp Darmoshark olanı almaya çalışacağım, eğer alamaz isem sizce rapoo olanı mı almalıyım?

Rapoo vt 9 Air ek Dongle'sız 4K desteği veriyor. Mouse un sadece bilgisayarında kalacaksa ben olsaydım rapoo alırdım, hem artan paramlada güzel bir akşam yemeği yerdim.

Düzeltme: Kabloyla bağlarsanda 8k veriyor.
 
Rapoo vt 9 Air ek Dongle'sız 4K desteği veriyor. Mouse un sadece bilgisayarında kalacaksa ben olsaydım rapoo alırdım, hem artan paramlada güzel bir akşam yemeği yerdim.
Evet hocam fare hep bilgisayarda kalıcak, sizce bütçe arttırıp Darmoshark'ı almama gerek var mı? Aralarında çok fark var mı?
 
Evet hocam fare hep bilgisayarda kalacak, sizce bütçe arttırıp Darmoshark'ı almama gerek var mı? Aralarında çok fark var mı?

İllaki vardır. Ben sırf bataryası çok olduğu içinde almıştım, 800 mAh kapasitesi mevcut. Darmoshark 500.
 
İllaki vardır. Ben sırf bataryası çok olduğu içinde almıştım, 800 mAh kapasitesi mevcut. Darmoshark 500.
Hocam o zaman hem bütçem açısından, hem de kullanım süresi açısından Rapoo'yu mu tercih etmeliyim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…