Elektronik Rapoo VT9Pro oyuncu mouse 1200 TL!

Makaleler
4
Yer
Antalya Kumsal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Fiyatına göre bayağı güzel ürün. Teknik özellikleri ile anlatacağım.
Shape olarak Logitech G PRO X Superlight 2'ye bayağı benziyor denebilir.

1741622373266.png

Teknik özellikleri:
Switchler Omron D2FC-F-k(50M)
800mAh batarya.
Nordic NRF52833 mcu.
Kailh ge 2.0 encoder.
Sideclick ve DPI tuşları: Kailh Green dot 60M (mouse tekeri de aynı şekil)
4000Hz polling rate oranı(dongle kutu içerisinde çıkmaz)
Sensör hakkında: 3395'in modlanmış hali özellikleri aynı sadece daha verimli.
Mcu hakkında: Nordic'in en iyi 2. mcusu. Royuan pan beken gibi mculardan çok daha iyi.
Kutu içinden yedek skatez ve grip tape de çıkıyor :) ayrıca kablosu da bayağı kaliteli. İçinden 1K dongle da çıkıyor.
Bu fiyata kaçırmayın derim. Stoklar tükeniyor!
Mouse ile alakalı video isterseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bilgiler için @enzyyx'e teşekkür ediyorum.
Ürün linki:

Son düzenleme:
4k için gerekli aleti nasıl alıcaz?

Gladius 2 kullanıyorum normalde sırf kablosuz diye ilgimi çekti aslında.

Son düzenleme:
Amazon'da 500 TL hediye param var, yaklaşık olarak 730 TL'ye gelecek. Kablosuz bir fare arıyordum. Çok FPS oynayan birisi değilim. Sizce alınır mı, yorumlarınızı bekliyorum.

Amazon'da 500 TL hediye param var, yaklaşık olarak 730 TL'ye gelecek. Kablosuz bir fare arıyordum. Çok FPS oynayan birisi değilim. Sizce alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Kesinlikle alınır. FPS oyunları oynamasanız bile bayağı iş görür. 730 TL'ye beleşe gelir gibi bir şey olur :)

Kesinlikle alınır. FPS oyunları oynamasanız bile bayağı iş görür. 730 TL'ye beleşe gelir gibi bir şey olur :)
Evet çok göz gezdirme fırsatım olmadı ama biraz technopata baktım çok bir bilgi yok. İyi midir, bu fiyat bandında 1500'e kadar amazonda daha iyisi varmıdır vs. biraz araştırmak istiyorum.

Evet çok göz gezdirme fırsatım olmadı ama biraz Technopat'a baktım çok bir bilgi yok. İyi midir, bu fiyat bandında 1500'e kadar Amazon'da daha iyisi var mıdır vs. biraz araştırmak istiyorum.

1500 TL'ye alabileceğiniz mouselarda büyük ihtimal beken mcular vardır. Bu mcu onlardan çok daha iyi. 2 yıldır piyasada ürün sorun yaşayan az kişi var. Siz yine de bir araştırın fareyide atarsanız sevinirim bulduğunuz. Aslında marka bilinirliği yüksek olunca mouse daha iyi falan olmuyor. Sonuçta neredeyse hepsini aynı fabrika üretiyor.

Furylevel Z1 mi yoksa bu mu? 2 hafta önce Z1 aldım da kerizmiş gibi hissetmek istemiyorum. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı