M metekorkmaz Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Ben ilk biyoloji sinavima hasta oldugum icin giremedim yarin mazeret sinavim var ve yine cok rahatsizim rapor alsam hoca bir daha sinav yapar mi? Lise 1'im.
Ben ilk biyoloji sinavima hasta oldugum icin giremedim yarin mazeret sinavim var ve yine cok rahatsizim rapor alsam hoca bir daha sinav yapar mi? Lise 1'im.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 metekorkmaz dedi: Ben ilk biyoloji sinavima hasta oldugum icin giremedim yarin mazeret sinavim var ve yine cok rahatsizim rapor alsam hoca bir daha sinav yapar mi? Lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Hocaya bağlı, bende kaçırdım ama benimki yaptı. Hocanın keyfi isterse yapar.
metekorkmaz dedi: Ben ilk biyoloji sinavima hasta oldugum icin giremedim yarin mazeret sinavim var ve yine cok rahatsizim rapor alsam hoca bir daha sinav yapar mi? Lise 1'im. Genişletmek için tıkla... Hocaya bağlı, bende kaçırdım ama benimki yaptı. Hocanın keyfi isterse yapar.
W Whesper Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 Lisede çok sıkı olacağını düşünmüyorum. Hocayla, müdür veya müdür yardımcısıyla konuşursan sıkıntı olmaz, raporun da var zaten.
Lisede çok sıkı olacağını düşünmüyorum. Hocayla, müdür veya müdür yardımcısıyla konuşursan sıkıntı olmaz, raporun da var zaten.
M metekorkmaz Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 FelliX dedi: Hocaya bağlı, bende kaçırdım ama benimki yaptı. Hocanın keyfi isterse yapar. Genişletmek için tıkla... Sence riske atilmaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2024
FelliX dedi: Hocaya bağlı, bende kaçırdım ama benimki yaptı. Hocanın keyfi isterse yapar. Genişletmek için tıkla... Sence riske atilmaya değer mi?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 21 Nisan 2024 #5 Normalde yapması gerekli.
R reqax Femtopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 23 21 Nisan 2024 #6 Bizim okulda yapılmıyor fakat okula ve hocana bağlı.