Rapor okula geç teslim edilebilir mi?

codenameNandV

Decapat
Daha fazla  
Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem?

Ederler zaten sisteme düşüyor sadace raporu alıp onaylaması için kagıdı ona vermeniz gerekebilir.

Okul o devamsızlığı özürlü'ye geçirir dönem bitmeden getirebilirsiniz.

Kabul ederler hocam. Kardeşim ayın 22'sinde aldığı raporu 24'ünde götürdü e-okula "raporlu" olarak girdiler.

5 İş günü içerisinde getirince kabul ediyordu. Mesela çarşamba günü aldın, çarşamba perşembe cuma 3 iş günü sayılıyor. Hafta sonları es geçiyor, pazartesi ve son gün salı. Kabul etmek zorunlu.

Bence sıkıntı olmaz ben 3 tane raporu birden vermiştim. Olmazsa bile dene en azından.

Yani bende kabul etmişlerdi ne kadar geç götürdüm hatırlamıyorum ama 1-2 hafta olmuştur kabul ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…