codenameNandV Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2024
Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem?
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 3 Aralık 2024 #2 codenameNandV dedi: Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem? Genişletmek için tıkla... Ederler zaten sisteme düşüyor sadace raporu alıp onaylaması için kagıdı ona vermeniz gerekebilir.
codenameNandV dedi: Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem? Genişletmek için tıkla... Ederler zaten sisteme düşüyor sadace raporu alıp onaylaması için kagıdı ona vermeniz gerekebilir.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 3 Aralık 2024 #3 Okul o devamsızlığı özürlü'ye geçirir dönem bitmeden getirebilirsiniz.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 3 Aralık 2024 #4 Kabul ederler hocam. Kardeşim ayın 22'sinde aldığı raporu 24'ünde götürdü e-okula "raporlu" olarak girdiler.
Kabul ederler hocam. Kardeşim ayın 22'sinde aldığı raporu 24'ünde götürdü e-okula "raporlu" olarak girdiler.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.890 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 5 İş günü içerisinde getirince kabul ediyordu. Mesela çarşamba günü aldın, çarşamba perşembe cuma 3 iş günü sayılıyor. Hafta sonları es geçiyor, pazartesi ve son gün salı. Kabul etmek zorunlu.
5 İş günü içerisinde getirince kabul ediyordu. Mesela çarşamba günü aldın, çarşamba perşembe cuma 3 iş günü sayılıyor. Hafta sonları es geçiyor, pazartesi ve son gün salı. Kabul etmek zorunlu.
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #6 codenameNandV dedi: Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz ben 3 tane raporu birden vermiştim. Olmazsa bile dene en azından.
codenameNandV dedi: Gelmediğim bazı günler için raporlar var ama getirecek vaktim olmadı, kağıt yani bende, okul kabul eder mi daha sonra getirsem? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz ben 3 tane raporu birden vermiştim. Olmazsa bile dene en azından.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.976 Makaleler 2 Çözümler 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #7 Kabul ediyorlar genelde. Sonradan sistemde özürlü diye geçiriyorlar.
Enes_Hamza Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2024 #8 Yani bende kabul etmişlerdi ne kadar geç götürdüm hatırlamıyorum ama 1-2 hafta olmuştur kabul ederler.
Yani bende kabul etmişlerdi ne kadar geç götürdüm hatırlamıyorum ama 1-2 hafta olmuştur kabul ederler.