Rapor, okula geç verilirse sorun yaşanır mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi?

Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi?
Geçen hafta perşembe cuma ise sorun olmaz. Zaten bazı okullarda ki müdür yardımcılarının 1 ay raporları bekletip dönem sonu girdiği oluyor.

Okulunuz belki bir sınırlama koymuştur bizde 2 gün sonra verilenleri geçersiz sayıyolar.

5 iş günü diye biliyorum ben de, verin zaten detaylı incelemiyorlar.

Benim 1 hafta beklettiğim olmuştu sorun olmadı.

Bizim hocalar geçen sene yönetmelik değişti 5 günü geçerse almayız diyorlardı almıyorlardı hocalar kıllık yaparsa almaz duruma bağlı.

Max 5 gün diyorlar da ben 2 hafta geçmiş raporu verdiğimde bir şey demediler. Çok takmıyo hocalar.

Geçen hafta perşembe cuma ise sorun olmaz. Zaten bazı okullarda ki müdür yardımcılarının 1 ay raporları bekletip dönem sonu girdiği oluyor.

Salı günü versem 5. iş günü oluyor galiba cevap için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…