FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi?
Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Max 5 iş günü diye hatırlıyorum.
FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Max 5 iş günü diye hatırlıyorum.
Lientum Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 954 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçen hafta perşembe cuma ise sorun olmaz. Zaten bazı okullarda ki müdür yardımcılarının 1 ay raporları bekletip dönem sonu girdiği oluyor.
FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçen hafta perşembe cuma ise sorun olmaz. Zaten bazı okullarda ki müdür yardımcılarının 1 ay raporları bekletip dönem sonu girdiği oluyor.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.895 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Nisan 2025 #4 Raporların son kullanım tarihi mi var? Bir şey olmaz. Verin.
Lientum Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 954 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 Collavino dedi: Raporların son kullanım tarihi mi var? Bir şey olmaz. Verin. Genişletmek için tıkla... Benim 1 hafta beklettiğim olmuştu sorun olmadı.
Collavino dedi: Raporların son kullanım tarihi mi var? Bir şey olmaz. Verin. Genişletmek için tıkla... Benim 1 hafta beklettiğim olmuştu sorun olmadı.
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #6 FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Okulunuz belki bir sınırlama koymuştur bizde 2 gün sonra verilenleri geçersiz sayıyolar.
FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Okulunuz belki bir sınırlama koymuştur bizde 2 gün sonra verilenleri geçersiz sayıyolar.
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.391 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #7 5 iş günü diye biliyorum ben de, verin zaten detaylı incelemiyorlar.
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #8 Lientum dedi: Benim 1 hafta beklettiğim olmuştu sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Bizim hocalar geçen sene yönetmelik değişti 5 günü geçerse almayız diyorlardı almıyorlardı hocalar kıllık yaparsa almaz duruma bağlı.
Lientum dedi: Benim 1 hafta beklettiğim olmuştu sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Bizim hocalar geçen sene yönetmelik değişti 5 günü geçerse almayız diyorlardı almıyorlardı hocalar kıllık yaparsa almaz duruma bağlı.
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 717 Çözümler 3 28 Nisan 2025 #9 FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Max 5 gün diyorlar da ben 2 hafta geçmiş raporu verdiğimde bir şey demediler. Çok takmıyo hocalar.
FallandMma dedi: Arkadaşlar okula perşembe ve cuma gitmedim. Sağlık ocağı 2 günlük rapor vermişti bugün veremedim yani yarın salı versem son kullanım tarihi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Max 5 gün diyorlar da ben 2 hafta geçmiş raporu verdiğimde bir şey demediler. Çok takmıyo hocalar.
FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #10 Lientum dedi: Geçen hafta perşembe cuma ise sorun olmaz. Zaten bazı okullarda ki müdür yardımcılarının 1 ay raporları bekletip dönem sonu girdiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Salı günü versem 5. iş günü oluyor galiba cevap için teşekkürler.
Lientum dedi: Geçen hafta perşembe cuma ise sorun olmaz. Zaten bazı okullarda ki müdür yardımcılarının 1 ay raporları bekletip dönem sonu girdiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Salı günü versem 5. iş günü oluyor galiba cevap için teşekkürler.