Arkadaşlar şimdi size durumu şöyle anlatayım; normalde pazartesi günü fizik ve felsefe sınavı vardı ve ikisine de gayet hazırdım. Felsefede çok başarılı olmasam da fizik ilk notum 80'di. Hafta sonu hastalanmıştım ve pazartesi de durumum kötü olduğundan okula gidemedim. İlaç içip uyuyakalmışım ve uyandığımda saat 3.05 mi neydi. Hazırlanıp Aile hekimine gidene kadar saat 3.30 rahat olacaktı ve benim doktorum genelde çok dolu oluyor. 2.5-3 saatten önce o sıra bitmiyordu. O yüzden ben de sağlık ocağına gidip boş boş bekleyip muayene olamadan eve dönmek istemediğimden hiç gitmedim. Normalde bundan önce de 2 defa raporsuz şekilde telafi sınavlarına girmiştim. Hocalarım hiç sormamıştı bile fakat bu sefer fizik hocam o konu hakkında bir şey demedi ama felsefe hocam "-Raporu olmayanları idareden kontrol edeceğim." falan dedi. Bugün okul çıkışı aile hekimine gidip durumu anlatsam rapor verir mi ya da idareye durumu anlatsam o günki devamsızlığımı izinsiz yaparlar mı? Belki bu durumu hocaya anlatırım hoca da kabul eder sınava alır diye düşündüm ama riskli olur diye bunu sorulara dahil etmedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?