Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Emre C dedi: Doğum tarihinizi mailde belirttiğiniz şekilde güncelledim, kontrol edebilirsiniz. Hızlı geri dönüş için rapor sistemini kullanabilirsiniz iletişim için. Genişletmek için tıkla... Hocam rapor sistemini nasıl kullanırım? Direkt ticket gibi rapor oluşturmayı bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Emre C dedi: Doğum tarihinizi mailde belirttiğiniz şekilde güncelledim, kontrol edebilirsiniz. Hızlı geri dönüş için rapor sistemini kullanabilirsiniz iletişim için. Genişletmek için tıkla... Hocam rapor sistemini nasıl kullanırım? Direkt ticket gibi rapor oluşturmayı bulamadım.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.738 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Ocak 2023 #2 Rapor sistemini mesajların altında bulunan rapor tuşuna basarak, rapor nedeninizi seçip kullanabilirsiniz. Bilet gönderme gibi raporlama yok, bize ulaşın kısmı olabilir ama o kısımla yavaş ilgileniyoruz. Rapor sistemi ise hızlı çalışıyor.
Rapor sistemini mesajların altında bulunan rapor tuşuna basarak, rapor nedeninizi seçip kullanabilirsiniz. Bilet gönderme gibi raporlama yok, bize ulaşın kısmı olabilir ama o kısımla yavaş ilgileniyoruz. Rapor sistemi ise hızlı çalışıyor.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Rapora basıp moderatörler ile mesajlaşıyorsunuz diye biliyorum. Sanırım bu iş için kullanılmıyormuş. Rapor yasaklarından anlamalıydım.
Rapora basıp moderatörler ile mesajlaşıyorsunuz diye biliyorum. Sanırım bu iş için kullanılmıyormuş. Rapor yasaklarından anlamalıydım.