M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #31 imnotagamer dedi: Bir konuda soru sorulduğunda, alt alta 6-7 tane aynı cevap atılıyor. Bununla ilgili ne yapılır bilmiyorum ama en uyuz olduğum şey. Genişletmek için tıkla... Ara sıra konunun ortasını okumayıp sonuna atlayan ben:
imnotagamer dedi: Bir konuda soru sorulduğunda, alt alta 6-7 tane aynı cevap atılıyor. Bununla ilgili ne yapılır bilmiyorum ama en uyuz olduğum şey. Genişletmek için tıkla... Ara sıra konunun ortasını okumayıp sonuna atlayan ben:
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 1 Nisan 2021 #32 imnotagamer dedi: Bir konuda soru sorulduğunda, alt alta 6-7 tane aynı cevap atılıyor. Bununla ilgili ne yapılır bilmiyorum ama en uyuz olduğum şey. Genişletmek için tıkla... Bunlar Kural 6 nezlinde değerlendirilebilir. Aynı anda atan kişiler olabilir, onların yanı sıra belli bir süre sonra yapan kişiler varsa rapor edebilirsiniz. Bu konuyu da şimdilik kilitliyoruz. Rapor sisteminden iletişime geçebilirsiniz.
imnotagamer dedi: Bir konuda soru sorulduğunda, alt alta 6-7 tane aynı cevap atılıyor. Bununla ilgili ne yapılır bilmiyorum ama en uyuz olduğum şey. Genişletmek için tıkla... Bunlar Kural 6 nezlinde değerlendirilebilir. Aynı anda atan kişiler olabilir, onların yanı sıra belli bir süre sonra yapan kişiler varsa rapor edebilirsiniz. Bu konuyu da şimdilik kilitliyoruz. Rapor sisteminden iletişime geçebilirsiniz.