Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #1 Üşüttüğüm için hastalanmıştım, doktora gittik ve doktor bana 3 günlük bir rapor verdi. 2. günündeyim (iyileştim), yarın okula gitmek istiyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? Yarın 3 tane sınavım var ve gitmem gerekiyor.
Üşüttüğüm için hastalanmıştım, doktora gittik ve doktor bana 3 günlük bir rapor verdi. 2. günündeyim (iyileştim), yarın okula gitmek istiyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? Yarın 3 tane sınavım var ve gitmem gerekiyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #2 Raporlu olduğunuz süre boyunca sınavlara giremezsiniz. Daha sonraki telafi sınavlarına girebilirsiniz.
Raporlu olduğunuz süre boyunca sınavlara giremezsiniz. Daha sonraki telafi sınavlarına girebilirsiniz.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 25 Kasım 2021 #3 Raporu verirken müdürle konuşun 2 günlük rapor olarak girsin.
Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #4 Polorchen dedi: Raporu verirken müdürle konuşun 2 günlük rapor olarak girsin. Genişletmek için tıkla... Yarın gideyim mi, konuşsam yapar mı?
Polorchen dedi: Raporu verirken müdürle konuşun 2 günlük rapor olarak girsin. Genişletmek için tıkla... Yarın gideyim mi, konuşsam yapar mı?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 25 Kasım 2021 #5 Ekmek Arası Çitoz dedi: Yarın gideyim mi, konuşsam yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapar diye düşünüyorum.
Ekmek Arası Çitoz dedi: Yarın gideyim mi, konuşsam yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapar diye düşünüyorum.