Raporlama sistemi gelişmeli

277015

Hectopat
Makaleler
3
1- Rapor sistemi için süre kısaltılmalı. Raporlamak için beklemelisin yazısı çıkınca o mesajı raporlayasım kaçıyor.
2- Rapor sistemi seçenekleri arttırılmalı ve değiştirilmeli. Eğer sığmıyor ise daha fazlası diye seçenek eklenebilir bence çok az.
3- Rapor sistemi raporları okunmalı ve uygulanıyor ise doğru uygulanmalı.
Bir mesajı kod blokları bozuk olduğu için raporlamıştım ama düzeltildiğinde pek düzgün değildi.

İlk halinden iyi ama hala kötü.
Ve aynı sebepten bir rapor daha oluşturmuştum 2 kere reddedildi.

Bunu bir tek ben mi görüyorum?

Ve cezalar daha caydırıcı olmalı ki bir daha yapılmamalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@333365 sırf bu yüzden bazı konularda ilk mesajı raporlayıp konuyu kontrol etmelerini yazıyorum çünkü tek tek mesajları raporlamak bazen yorucu olabiliyor.
Hocam, ben direkt rastgele moderator etiketliyorum, bütün mesajları seçerek
Eyvah kurallara aykırıymış....

Son düzenleme:
@333365 sırf bu yüzden bazı konularda ilk mesajı raporlayıp konuyu kontrol etmelerini yazıyorum çünkü tek tek mesajları raporlamak bazen yorucu olabiliyor.

Bunun da böyle bir soruna yol açabilir moderatörün vaktinden çalabilir bu sefer diğer raporlar daha geç incelenebilir. Ben bunu sadece korsan konuları kötüye gidiyor ise yapıyorum konunun açıldığı mesajı raporlayıp durumu belirtiyorum.

Hocam, ben direkt rastgele moderator etiketliyorum, bütün mesajları seçerek

Bence bu daha kötü. Görüntü kirliliğine sebep oluyor.

Her bir rapor için de beş dakika bekleyemem.
10 yıl önceki içerikleri raporlamak yerine gereken yerde gerekli olduğu vakit rapor hakkınızı kullanırsanız bu durumla daha az karşılaşacağınıza eminim.

1- Rapor sistemi için süre kısaltılmalı. Raporlamak için beklemelisin yazısı çıkınca o mesajı raporlayasım kaçıyor.
Azaltmayı düşünmüyoruz. Raporlarınızla hassasiyetle ilgileniyor şimdiki durumda, rapor süresi azaltılırsa moderasyonun hata payı artabilir.

Rapor sistemi seçenekleri arttırılmalı ve değiştirilmeli. Eğer sığmıyor ise daha fazlası diye seçenek eklenebilir bence çok az.
Ne gibi? İstediğiniz seçenekleri belirtirseniz değerlendirebiliriz.

3- Rapor sistemi raporları okunmalı ve uygulanıyor ise doğru uygulanmalı.
Rapor sistemine gönderilen her rapor dikkatle incelenip doğru kararlar uygulanıyor. Bu durumda bile bazen hata yapabiliyoruz, rapor sisteminin süresinin arttırılması takdirde hatalarımız artabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…