10 yıl önceki içerikleri raporlamak yerine gereken yerde gerekli olduğu vakit rapor hakkınızı kullanırsanız bu durumla daha az karşılaşacağınıza eminim.
Eğitim kategorisinde sürekli yanlış bilgi uçuyor. Resmi kaynakla örnek veriyorum, adam ona rağmen yanlış bilgi veriyor. Zaten gönderdiğim raporlara da bakabilirsiniz, gidip niye 10 sene önceki içeriği rapor edeyim? Tanılan rapor hakkı zaten çok az.
Yanlış bilgi ve gereksiz mesaj gibi seçenekleri bilerek eklemedik.
Şimdi şöyle ki Yazım kuralları raporunun altında Türkçe karakteriyle ilgili bir uyarı mevcut, buna rağmen Türkçe karakter içermeyen içerikler raporlanmaya devam ediyor. Okurumuz bunu yaparken de gram efor sarf etmediğinden gereksiz raporlar gönderiyor.
Çözüm raporunun altında yine bir bilgilendirme notu düşmüşüz, öneri ve tavsiye konularında vermiyoruz diye yine orayı okumadan, hiç efor sarf etmeden çözüm-tavsiye konularında raporlamalar devam etmekte. Gereksiz mesaj ve yanlış bilgiyi eklersek, yanlış bilgi için doğru bilginin belirtilmesi lazım. Kimse uğraşıp belirtmeyecek, uğraşan kişi azınlıkta olur.
Gereksiz mesaj seçeneğinde de yine gerekli mesajlar gereksiz mesaj olarak raporlanacak, seçenek eklendiğinden hiç uğraşmayıp rapor gönderen çok olacaktır. Tecrübeyle sabit. Şimdi en azından kendileri yazıp biraz uğraşıyor, uğraşan kişi de yanlış bilginin neden olduğunu belirtiyor gerçi o da az.
Eğitim kategorisinde sürekli yanlış bilgi uçuyor. Resmi kaynakla örnek veriyorum, adam ona rağmen yanlış bilgi veriyor. Zaten gönderdiğim raporlara da bakabilirsiniz, gidip niye 10 sene önceki içeriği rapor edeyim? Tanılan rapor hakkı zaten çok az.
Şu anki rapor sisteminde gönderdiğiniz rapor ve rapor içeriği incelenip gerekli reaksiyon alınıyor. Kimi zaman rapor sınırına yakalanmamak için gönderdiğiniz raporların da içeriğini görüyorum, #3 ve #2 numaralı mesaj yanlış bilgi içeriyor. Doğrusu şu şekilde vs. vs. yönetmenlikte böyle geçiyor vs. vs. deyip rapor gönderiyorsunuz. O şekilde raporlamalar yapabilirsiniz birden fazla yanlış bilgi varsa ilgili konuda.
Burada sadece benim yazmam eksik olur bu beğenmeme butonunun eklenmesi gibi bir anketle yapılırsa da iyi olur.
Ama "Yasa dışı paylaşım" yerine mesela 4. kural ile ilgili bir rapor eklenebilir. "Yasa dışı paylaşım" da bahsettiğim gibi "daha fazla" sekmesi oluşturulabilir.