Raporlu olduğum halde yok yazmışlar

Tntlost

Centipat
Yer
Türkiye
Çok sinirliyim yanlış yazarsam kusara bakmayın. 14 Eylül çarşamba günü okulun ilk haftasıydı sınıfımızda bir ton kitap vardı sıralarda yoktu yani o gün daha sınıfımızda bile oturamayacagim için gelmedim. Bismillahirrahmanirrahim daha sınıfımız yok bir de utanmadan yok yazmışlar. Okulun ilk haftası olmasına rağmen.

19 Eylül pazartesi servis geç bıraktığı için geç kalanları ayrı sıraya aldılar. Tekrar İstiklâl Marşı okuttular. Sırf derse geç gelmekten yarım gün yok yazıldım. Benim elimde olan bir şey bile değildi. Böyle olacağını bilseydim okuldan çıkıp öğle arasında sonra okula gelirdim.

26 ve 27 Eylül raporluydum ama ne hikmetse 26 Eylül yok yazılmışım. 1 gün raporlu yazmışsalar nasıl 2 gün özürlü diye geçiyor. Türklerin yaptığı şeydende bu tür mantık hataları beklenirdi zaten 2.5 gün haksız yere yok yazıldım ve az önce e-Okul'u indirince gördüm 1 ay geçmiş devamsızlığı silmezleseler artık ne yapacağız işlerini düzgün bile yapamıyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-10-26-20-10-09.png
    65,3 KB · Görüntüleme: 127
Müdür yardımcısına rapor verdiniz mi?

Müdüre söyle, müdürle ortak nokta bulamazsan durumu MEB'e bildir. MEB cidden müdürlerin falan başını bayağı ağrıtıyor.

Müdür yardımcısı ile bu durumu konuş, yanlışlığı düzeltebilir.

Müdüre söyle, müdürle ortak nokta bulamazsan durumu MEB'e bildir. MEB cidden müdürlerin falan başını bayağı ağrıtıyor.

Yarın babam gidecek eğer düzeltmeseler MEB'e söylüyeceğiz.

Müdür yardımcısı ile bu durumu konuş, yanlışlığı düzeltebilir.

Babam gitti 26 ve 27 Eylül'de devamsızin üstüne raporlu yazmışlar dedi yani sorun yokmuş. Bir insan nakış daha da sinirlenidirilir oynat bakalımml. Madem devamsızin üstüne raporlu yazmışsın neden hala tam gün yok görünüyor devamsızlığın 1.5 gün olması lazım ama 2.5 işte türklerin yaptığı e-Okul'un mantığı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…